Facebook Pixel "Δύσκολο να γίνει γήπεδο στη Λεωφόρο"
| 2014-04-01 14:56:00

"Δύσκολο να γίνει γήπεδο στη Λεωφόρο"

"Δύσκολο να γίνει γήπεδο στη Λεωφόρο"

Αν και δήλωσε Παναθηναϊκός, ο υποψήφιος για τον δήμο της Αθήνας, Γιώργος Καμίνης, εξέφρασε την άποψη ότι είναι πολύ δύσκολο για το τριφύλλι να χτίσει ένα σύγχρονο γήπεδο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

"Είμαι Παναθηναϊκός", απάντησε όταν ρωτήθηκε σχετικά σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον "ΒΗΜΑ FM" ο Γιώργος Καμίνης και στη συνέχεια άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει για την υπόθεση του Βοτανικού και τι εμπλοκή υπάρχει με το γήπεδο της Λεωφόρου.

"Ο δήμαρχος της Αθήνας έχει καθήκον να στέκεται δίπλα στην ομάδα και να προσπαθεί να συμφιλιώσει την ομάδα με τα συμφέροντα της πόλης. Ο δήμος της Αθήνας και επί του προκατόχου μου και επί τώρα, έχει δεσμεύσει εκατομμύρια στο Βοτανικό για να γίνει το γήπεδο της ομάδας. Τα λεφτά από το πράσινο ταμείο, 9 εκατ. ευρώ, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για απαλλοτριώσεις και να γίνουν χώροι πρασίνου, αλλά θεωρήσαμε ότι είναι τεράστια επένδυση να γίνει το γήπεδο της ομάδας στο Βοτανικό και να απαλλοτριωθούν εκεί θύλακες που δεν είχαν γίνει, στο Βοτανικό.

Αποψή μου είναι πως είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει ένα σύγχρονο γήπεδο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Είναι χαρακτηρισμένος χώρος πρασίνου -και πρέπει να εξηγήσει κάποιος, κάποια στιγμή, στους δημότες τι σημαίνει αυτό- αλλά πρέπει να γίνει το γήπεδο. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδος και γι’ αυτό ο δήμος συμπαραστάθηκε στην ομάδα και δόθηκε παράταση πέντε ετών στη Λεωφόρο και έγιναν και έργα εκεί. Ακούω, όμως, κάποιους που λένε τώρα να παραμείνει γήπεδο η Λεωφόρος και ήταν εκείνοι που είχαν πρωταγωνιστήσει στη Διπλή Ανάπλαση και στο να γίνει γήπεδο στο Βοτανικό. Μην ξεχνάμε από τη μία μέρα στην άλλη και μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο...".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags