Facebook Pixel "Είμαστε ο Παναθηναϊκός, πρέπει να κερδίζουμε συνέχεια..."
| 2014-04-03 19:11:00

"Είμαστε ο Παναθηναϊκός, πρέπει να κερδίζουμε συνέχεια..."

"Είμαστε ο Παναθηναϊκός, πρέπει να κερδίζουμε συνέχεια..."

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, ανήμερα των 21ων γενεθλίων του, μίλησε στη NOVA για την ανοδική πορεία τoυ Παναθηναϊκού του, το ...μυστικό της επιτυχίας και το κίνητρο που υπάρχει σε κάθε αγώνα, ενώ αναφέρθηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό.

Για την ανοδική πορεία του Παναθηναϊκού στον δεύτερο γύρο:
"Έχουμε πάρει περισσότερα παιχνίδια όλοι οι παίκτες, έχουμε αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες, έχουμε δουλέψει σκληρά από την αρχή της σεζόν και έχουν αρχίσει να βγαίνουν οι κόποι μας στο γήπεδο. Αυτό φαίνεται. Η ομάδα έχει δέσει και βγάζουμε πλέον τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε σε κάθε ματς".
Για το αν ενισχύεται η αυτοπεποίθηση των Πράσινων και η πίστη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα, λόγω των θετικών αποτελεσμάτων της ομάδας:
"Όταν έχεις θετικά αποτελέσματα και βλέπεις ότι αυτό που κάνεις καθημερινά στις προπονήσεις βγαίνει στο γήπεδο, τότε είσαι χαρούμενος γι' αυτό και είναι μια ανταμοιβή. Παιχνίδι με παιχνίδι κοιτάμε να κάνουμε αυτό που πρέπει και αυτό που μας λέει ο προπονητής και βλέπουμε..."
Για το αν υπάρχει κίνητρο στον Παναθηναϊκό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, καθώς η ομάδα έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ και αν το μυαλό πηγαίνει από τώρα στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ:
"Υπάρχει πάντα κίνητρο, ανεξαρτήτως παιχνιδιού. Είμαστε ο Παναθηναϊκός, πρέπει να κερδίζουμε συνέχεια... Μπορεί να λέμε ότι έχουμε μπει στα πλέι οφ, ωστόσο πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια, ώστε να πλασαριστούμε με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Αναφορικά με τον ημιτελικό Κυπέλλου, είναι διαφορετικό παιχνίδι. Ας δούμε πρώτα τι θα γίνει στα δύο ματς που απομένουν για τη λήξη της κανονικής περιόδου και θα δούμε στη συνέχεια και αυτόν τον αγώνα".
Για το αν ο Παναθηναϊκός, τώρα που δεν υπάρχει άγχος και πίεση, μπορεί να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο στο ματς με τον Λεβαδειακό:
"Το έχουμε δείξει και σε παιχνίδια που υπάρχει πίεση και άγχος. Οπότε, δεν θα είναι κάτι διαφορετικό. Θα μπούμε μέσα να κάνουμε αυτό που πρέπει και να κερδίσουμε".
Για την άνετη νίκη επί του Λεβαδειακού στον πρώτο γύρο και την αναμέτρηση της Κυριακής:
"Ο πρώτος γύρος ήταν άλλο παιχνίδι. Τώρα είναι ένας διαφορετικός αγώνας. Περιμένω και θέλω πολύ καλή απόδοση από την ομάδα μου και τους τρεις βαθμούς. Ανεξάρτητα με τον αντίπαλο που αντιμετωπίζουμε, θέλουμε το παιχνίδι να είναι στο δικό μας τέμπο και να κρίνουμε εμείς τον αγώνα. Ελπίζω να γίνει και αυτή τη φορά".
Για την ομάδα του Λεβαδειακού:
"Φυσικά έχουμε δει όλες τις ομάδες. Κάθε αγωνιστική παρακολουθούμε τον αντίπαλο μας. Είναι μια ιδιαίτερα καλή ομάδα, με καλούς παίκτες από το κέντρο και μπροστά. Πιστεύω ότι θα είναι καλό παιχνίδι".
Για το μυστικό της επιτυχίας της νεανικής ομάδας του Παναθηναϊκού:
"Το μυστικό ως ομάδα είναι ότι όλοι οι παίκτες δουλεύουμε πολύ σκληρά στην προπόνηση, έχουμε πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας. Ακούμε όλοι τις οδηγίες του προπονητή μας και έχουμε ως κοινό στόχο τη διάκριση της ομάδας".
Για το αν αισθάνεται ότι έχει προσαρμοστεί πλέον στο δεξί άκρο της άμυνας:
"Σίγουρα παιχνίδι με παιχνίδι και ιδιαίτερα όταν αυτά τα παιχνίδια είναι καλά, νιώθω πιο άνετα στη θέση που με βάζει να παίζω ο προπονητής. Νιώθω πιο σίγουρος για τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι πλέον μπορώ να ανταπεξέλθω καλά".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags