Facebook Pixel Με αυτόν τον κυνηγό, θα δυνάμωνε πολύ ο ΠΑΟ!
| 2014-04-04 13:00:00

Με αυτόν τον κυνηγό, θα δυνάμωνε πολύ ο ΠΑΟ!

Με αυτόν τον κυνηγό, θα δυνάμωνε πολύ ο ΠΑΟ!

Ποιος νυν παίκτης της Κατάνια προτάθηκε πριν από λίγο καιρό στον Παναθηναϊκό, αλλά οι "πράσινοι" δεν έδειξαν ενδιαφέρον να τον φέρουν ξανά στην Ελλάδα;

Όταν προτάθηκε στο "τριφύλλι", βλέπετε, οι "πράσινοι" είχαν άλλα θέματα στο μυαλό τους και δεν ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του.

Παρότι πρόκειται για αξιόλογο ποδοσφαιριστή, που γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο Μαρσελίνιο, που είχε αγωνιστεί στην Ξάνθη και λίγο καιρό πριν έψαχνε για ομάδα.

Ο σκύλος έμαθε ότι προτάθηκε σε κάποιες ελληνικές ομάδες, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Παναθηναϊκός. Όπως γράψαμε και νωρίτερα, όμως, εκείνο το διάστημα οι "πράσινοι" δεν είχαν ρολάρει αγωνιστικά, όπως συμβαίνει εδώ και λίγους μήνες, με αποτέλεσμα να ασχολούνται όλοι στην ομάδα με το πώς θα σταθεροποιηθεί σε καλά επίπεδα, αγωνιστικά, η ομάδα και όχι με μεταγραφές.

Αποτέλεσμα; Ο Μαρσελίνιο πήγε, τελικά, στην Ιταλία και υπέγραψε συμβόλαιο με την Κατάνια. Την ομάδα στην οποία αγωνίζεται και ο πρώην "πράσινος" Σεμπάστιαν Λέτο, για όποιον δεν το θυμάται. Και που παλεύει φέτος για να σώσει την κατηγορία...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags