Facebook Pixel «Θεωρώ αυτονόητο οτι θα βγούμε πρώτοι»!
| 2011-04-17 21:37:00

«Θεωρώ αυτονόητο οτι θα βγούμε πρώτοι»!

«Θεωρώ αυτονόητο οτι θα βγούμε πρώτοι»!

Ο Μάκης Χάβος σε μια... εντυπωσιακή δήλωση μετά το ματς με την Κέρκυρα τόνισε πως "θεωρώ αυτονόητο πως θα βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ"!

«Δυστυχώς στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας δεν μπορούσαμε να έχουμε τους οπαδούς μας στο γήπεδο για να χαρούμε τη νίκη. Παίξαμε κόντρα σε μία καλή ομάδα, όπως είναι η Κέρκυρα και θέλω να της δώσω συγχαρητήρια για την παραμονή της στην κατηγορία.

Εμείς με αυτό το παιχνίδι συμπληρώσαμε 50 που είναι πάρα πολλά. Τώρα θα έχουμε τον χρόνο να ξεκουραστούμε και να φρεσκαριστούμε εν όψει των πλέι οφ. Είναι ώρα να ηρεμήσουμε τώρα».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν βοήθησε τον Ίβιτς το γεγονός ότι έπαιξε πιο ψηλά στον αγώνα με την Κέρκυρα: "Αυτό δουλεύουμε συνεχώς με τον Ίβιτς. Σήμερα έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του και ήταν θέμα χρόνου να έρθει το γκολ."

Κλήθηκε ακόμη να σχολιάσει τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του: "Θα με προβλημάτιζε αν δεν χάναμε ευκαιρίες, είναι πολλά τα παιχνίδια που χάσαμε ευκαιρίες. Όταν κερδίζεις αυτό δεν φαίνεται τόσο, όταν, όμως, χάσαμε πέντε ευκαιρίες στο ματς με τον Ηρακλή κάποιοι είπαν ότι η ομάδα δεν ήταν καλή. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός και με τον Ηρακλή και με τον Ατρόμητο που θα μπορούσε να κάνει το 1-3."

Όταν ρωτήθηκε για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να καλύψει τη διαφορά των τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ, η απάντησή του ήταν εντυπωσιακή: "Θεωρώ αυτονόητο ότι θα βγούμε πρώτοι."!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags