Facebook Pixel «Κωλοτούμπα ΠΑΟΚ» λέει ο Βελλής!
| 2014-04-14 22:08:00

«Κωλοτούμπα ΠΑΟΚ» λέει ο Βελλής!

«Κωλοτούμπα ΠΑΟΚ» λέει ο Βελλής!

Ο Σταμάτης Βελλής που παραιτήθηκε και επίσημα από τα καθήκοντά του στον Απόλλωνα και αποχώρησε, με δηλώσεις του στον Arena FM αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ κάνοντας λόγο για “κωλοτούμπες” και φόβο προς τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη!

Συγκεκριμένα τόνισε: «Και ο ΠΑΟΚ υπέγραψε μια δήλωση που αν την διαβάσετε θα δείτε ότι λέει μεταξύ άλλων «όσα είπαμε μέχρι τώρα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα» , εγώ τέτοια κωλοτούμπα δεν έχω κάνει στην ζωή μου. Πως ένας ΠΑΟΚ μπορεί να λέει τέτοια πράγματα, αυτoγελοιοποιείσαι; Δεν ήξερες τι έλεγες; Απλά τρέμεις τι θα επακολουθήσει αν ο Μαρινάκης πραγματοποιήσει την απειλεί του».

Για το αν ο ΠΑΟΚ φοβάται τον Ολυμπιακό: "Φοβάται την έλλειψη των τηλεοπτικών, φοβάται ότι αν πάει μόνος του να διαχειριστεί τα τηλεοπτικά, θα πάρει πολύ λιγότερα. Μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλά χρέη. Εγώ δεν θα απολογηθώ, ρωτήστε τον Κ.Βρύζα και τον κ.Σαββίδη γιατί υπέγραψαν αυτό το χαρτί. Όταν «τρως» μια απειλή και δηλώνεις υποτέλεια, δεν θα αλλάξει τίποτα. Είναι μεγάλο πισωγύρισμα».

Για τον κ.Μώραλη: «Αυτό που έχω να πω για τον κ.Μώραλη είναι ότι δεν έκανε καμία προσπάθεια να βελτιώσει αυτό που λέγεται επαγγελματικό Ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχω άριστες σχέσεις με τον άνθρωπο και δεν έχω κανένα παράπονο. Δεν έπαιρνε θέσεις ούτε τοποθετήθηκε έτσι ώστε να δημιουργεί δυσχέρεια απλά ήταν εκεί για να μην γίνει τίποτα. Είναι καλός στην πολιτική».

Για τον ημιτελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό αλλά και τον ορισμό του Μάνταλου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί επιλέγουν διαιτητές που έχουν κακή σχέση με μια ομάδα, ας επιλέξουν έναν άλλον. Για αυτό τρελαίνομαι εγώ. Αφού δεν γίνεται κλήρωση, γίνεται επιλογή. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί δεν προφυλάσσουν αυτό το παιχνίδι; Και εμείς έχουμε αρκετά παράπονα από τον κ.Μάνταλο στο παρελθόν, αλλά μπορεί να σφυρίξει καλά άμα θέλει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags