Facebook Pixel Πρόβλημα με τις αδειοδοτήσεις πέντε ΠΑΕ!
| 2014-04-15 13:39:00

Πρόβλημα με τις αδειοδοτήσεις πέντε ΠΑΕ!

Πρόβλημα με τις αδειοδοτήσεις πέντε ΠΑΕ!

Αρνητική για πέντε ΠΑΕ φαίνεται πως ήταν η εισήγηση του επικεφαλής του αρμόδιου τμήματος της ΕΠΟ, Γιώργου Δημητρίου, προς το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης, κατά τη σημερινή, πρώτη ημέρα, της εξέτασης των φακέλων.

Οι πέντε ομάδες που κινδυνεύουν να απορριφθούν οι φάκελοι τους σε πρώτο βαθμό είναι ο Πλατανιάς Χανίων, ο Εργοτέλης, η Βέροια, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Πανιώνιος ο οποίος επί της ουσίας δεν κατέθεσε φάκελο και για μια ακόμα χρονιά θα αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα με περιορισμό στις μεταγραφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του soccerplus.gr τα προβλήματα των τεσσάρων πρώτων ομάδων εντάσσονται στο οικονομικό κομμάτι (π.χ. πλάνο βιωσιμότητας) με τον Πλατανιά να φέρεται να είναι σε καλύτερη θέση.

Στον φάκελο του ΠΑΣ επισημάνθηκαν κάποιες μικρές ατέλειες στο γήπεδο (αποδυτήρια, καθίσματα), γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της ΠΑΕ Γιώργος Χριστοβασίλη ο οποίος σε κάποιο σημείο αποχώρησε από τη διαδικασία.

Ο Άρης κατέθεσε τυπικά φάκελο, καθώς, όπως και ο Απόλλωνας Σμύρνης, έχουν υποβιβαστεί στη Football League.

Η μοναδική από τις ομάδες που πέρασε χθες από τον έλεγχο του οργάνου της ΕΠΟ με θετική εισήγηση από τον Γιώργο Δημητρίου ήταν η Καλλονή.

Οι προβλεπόμενες ποινές
Η αδειοδότηση αποτελεί προϋπόθεση συμμετοχής στα πλέι-οφ και εξόδου στην Ευρώπη.

Οι ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν θα έχουν περιορισμό στις μεταγραφές για παίκτες άνω των 24 ετών και αλλοδαπούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags