Facebook Pixel "Ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται κανέναν Ολυμπιακό"
| 2014-04-15 14:50:00

"Ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται κανέναν Ολυμπιακό"

"Ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται κανέναν Ολυμπιακό"

Την άμεση αντίδραση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προκάλεσαν οι τοποθετήσεις του πρώην μεγαλομετόχου του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτη Βελλή, περί φόβου για τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

"Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα βήμα μπροστά καταθέτοντας προτάσεις για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου. Ναι, συμφωνήσαμε σε ένα μορατόριουμ 5-10 ημερών. Το σωματείο δεν φοβάται κανέναν Ολυμπιακό, απλά αυτό που θέλαμε ήταν να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι όλοι και να συζητήσουμε το πρόβλημα", αναφέρει η πλευρά του Δικεφάλου, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα.

Οι Θεσσαλονικείς διευκρινίζουν πως υπέγραψαν την πρόσφατη ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκα, γιατί δεν ήθελαν να έχει η ΕΠΟ τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι που έχει φανεί από τις τόσες φορές που έχουν αντιδράσει στις ενέργειες που έχει κάνει η Ομοσπονδία.

Υπενθυμίζεται ότι η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής για τις δημόσιες τοποθετήσεις των μελών του συνεταιρισμού, την οποία υπέγραψε και η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, ανέφερε τα εξής: "Εκτιμήθηκε ομόφωνα ότι η πρακτική του τελευταίου διαστήματος με τις εκατέρωθεν δυσφημιστικές δηλώσεις εις βάρος του Πρωταθλήματος της Super League και συγκεκριμένων ΠΑΕ-Μελών της δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πλήττουν εν τέλει το οικοδόμημα ολόκληρου του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ταυτόχρονα, σε συναινετικό κλίμα, υποβλήθηκαν προτάσεις για τη βελτίωση συγκεκριμένων θεσμικών θεμάτων του εν γένει χώρου του ποδοσφαίρου".

Στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να δώσουν συνέχεια και αναφέρουν ότι ο Σταμάτης Βελλής μιλάει με τα μάτια του Απόλλωνα και ότι είναι μόλις ένα χρόνο παράγοντας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βελλής: "Κωλοτούμπα"
Νωρίτερα, ο πρώην μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα με δηλώσεις στον "Arena FM" κατηγόρησε τον ΠΑΟΚ για πισωγύρισμα και έκανε λόγο για "κωλοτούμπα" του διοικητικού ηγέτη του, Ιβάν Σαββίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ο ΠΑΟΚ υπέγραψε μια δήλωση σε ότι αφορά την κόντρα του με τον Ολυμπιακό, που αν την διαβάσετε θα δείτε ότι λέει μεταξύ άλλων "όσα είπαμε μέχρι τώρα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα". Εγώ τέτοια κωλοτούμπα δεν έχω κάνει στην ζωή μου. Πώς ένας ΠΑΟΚ μπορεί να λέει τέτοια πράγματα; Αυτoγελοιοποιείσαι, δεν ήξερες τι έλεγες;

Απλά τρέμεις τι θα επακολουθήσει αν ο Μαρινάκης πραγματοποιήσει την απειλή του. Φοβάται την έλλειψη των τηλεοπτικών, φοβάται ότι αν πάει μόνος του να διαχειριστεί τα τηλεοπτικά, θα πάρει πολύ λιγότερα. Μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλά χρέη. Εγώ δεν θα απολογηθώ. Ρωτήστε τον κ. Βρύζα και τον κ. Σαββίδη γιατί υπέγραψαν αυτό το χαρτί. Όταν "τρως" μια απειλή και δηλώνεις υποτέλεια, δεν θα αλλάξει τίποτα. Είναι μεγάλο πισωγύρισμα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags