Facebook Pixel Τα... μπέρδεψε ο Καθάριος!
| 2014-04-16 16:33:00

Τα... μπέρδεψε ο Καθάριος!

Τα... μπέρδεψε ο Καθάριος!

Ο μεταγραφικό στόχος της ΑΕΚ και πρόσφατα «κλεισμένος» από τον Ολυμπιακό Νίκος Καθάριος, απέφυγε να μιλήσει για το μέλλον του και άφησε ανοικτό και το ενδεχόμενο να παραμείνει στον Πανθρακικό.

Την ευκαιρία να κάνουν της ερωτήσεις τους στον παίκτη του Πανθρακικού, Νίκο Καθάριο, είχαν οι φίλαθλοι, μέσα από την επίσημη σελίδα της Superleague. Ο ταλαντούχος μέσος μίλησε για την πορεία της ομάδας του, τον Άκη Μάντζιο και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο μέλλον σε κάποιο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά: 

Πως κρίνεις τη φετινή αγωνιστική σας παρουσία; 
«Ο Πανθρακικός κατάφερε να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο, στα περισσότερα παιχνίδια έπαιξε θεαματικό ποδόσφαιρο, σφράγισε την παραμονή στην κατηγορία αρκετές αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος οπότε η χρονιά μπορεί να χαρακτηριστεί πετυχημένη». 

Θα ήθελες να παραμείνεις στην ομάδα και την επόμενη σεζόν; 
«Στην Κομοτηνή είναι όλα ιδανικά για έναν ποδοσφαιριστή καθώς υπάρχει ηρεμία, ένα αθλητικό κέντρο που εξυπηρετεί τις ανάγκες της ποδοσφαιρικής ομάδας, η διοίκηση είναι πάντα κοντά σου και φυσικά ο κ. Μάντζιος και οι συνεργάτες του που σε βοηθάνε στην εξέλιξη σου ως ποδοσφαιριστής». 

Σε ποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα ήθελες να αγωνιστείς και γιατί; 
«Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ και εκεί θα ήθελα να αγωνιστώ αν μου δινόταν η ευκαιρία. Υπάρχουν πολλοί λόγοι αλλά ο κυριότερος είναι το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, η ατμόσφαιρα στα γήπεδα και οι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν σε αυτό». 

Σε ποιον ποδοσφαιριστή θα ήθελες να μοιάσεις και γιατί; 
«Έχω ως πρότυπο τον Ινιέστα της Μπαρτσελόνα. Έχει πολλά στοιχεία στο παιχνίδι του αλλά θαυμάζω τον έξυπνο παιχνίδι του και τον τρόπο με τον οποίο κάνει τους συμπαίχτες του καλύτερους». 

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πάρεις την απόφαση και να αγωνιστείς στον Πανθρακικό; 
«Τη σεζόν 2011-2012 ο Πανθρακικός είχε αναδειχθεί πρωταθλητής στην Football League και είχαμε τεθεί αντιμέτωποι με τον Αγροτικό Αστέρα, την φανέλα του οποίου φορούσα εκείνη την χρονιά. Είχα έρθει για κάποια δοκιμαστικά και κάπως έτσι ήρθα στον Πανθρακικό. Για όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αρχή της καριέρας τους αποτελεί μια «χρυσή» ευκαιρία να προπονηθείς και να ανήκεις σε ομάδα της Super League. Η διοίκηση και οι άνθρωποι της ομάδας με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και αυτό ήταν. Ήταν μια εύκολη απόφαση την οποία φυσικά πήρα με την οικογένεια μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags