Facebook Pixel Αυτός χτύπησε τον Βαλντές στην Τούμπα!
| 2014-04-19 11:00:00

Αυτός χτύπησε τον Βαλντές στην Τούμπα!

Αυτός χτύπησε τον Βαλντές στην Τούμπα!

Ο σκύλος αποκαλύπτει πώς γνωρίζουν οι Πειραιώτες τον άνθρωπο που χτύπησε τον Παραγουανό στη φυσούνα του γηπέδου της Τούμπας, μετά το τέλος του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!..

Τρεις ημέρες μετά τον ημιτελικό της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού και η κατάσταση ακόμα δεν έχει ηρεμήσει, ενώ όπως φαίνεται δεν θα… πέσουν σύντομα οι τόνοι.

Στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να «κυνηγήσουν» το θέμα μέχρι τέλους και να βρουν τους υπαίτιους για όσα παρακολουθήσαμε στο γήπεδο της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες έχουν πλέον και ένα «γερό πάτημα», καθώς τις καταγγελίες του Βαλντές, πως δέχθηκε μπουνιές και κλωτσιές στη φυσούνα, επιβεβαιώνει και ο υπερπαρατηρητής της ΕΠΟ στη Τούμπα, κύριος Νίκος Βακάλης

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, προσωπική επιλογή Σαρρή για το ματς όπως αναφέρει η στήλη «sportdog penalty», έγραψε στην έκθεση του πως ο Βαλντές κτυπήθηκε από άνθρωπο που είχε διαπίστευση!

Μάλιστα ο Βακάλης πρόλαβε να συγκρατήσει και τον αριθμό της διαπίστευσης του, τον οποίο αναφέρει στην έκθεσή του. Αυτό σημαίνει πως όποτε θέλουν μπορούν να τον εντοπίσουν και στην συνέχεια ο Ολυμπιακός να «τρέξει» τις νόμιμες διαδικασίες.

Άλλωστε, μέχρι και μήνυση μπορεί να στοιχειοθετηθεί, καθώς ο Βαλντέζ σε δηλώσεις του ισχυρίστηκε πως: «Μετά το σφύριγμα της λήξης, μπήκαν οπαδοί και πήγαμε προς τη φυσούνα για να μπούμε στα αποδυτήρια, αλλά εκεί επικρατούσε χαμός. Έβλεπα κόσμο να χτυπά παίκτες μας κι εμείς προσπαθούσαμε να αμυνθούμε. Κάποια στιγμή δέχτηκα δύο μπουνιές στην πλάτη και μία κλωτσιά στα γεννητικά όργανα, η οποία με έκανε να γονατίσω. Αμέσως μετά κάποιος με τράβηξε από τα μαλλιά και με σήκωσε, δεχόμενος παράλληλα μπουνιές και κλωτσιές από ανθρώπους με πορτοκαλί φανέλες»!

Ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της υπόθεσης…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags