Facebook Pixel Κι όμως, πάλι ο Φέργκιουσον αποφασίζει!
| 2014-04-23 17:55:00

Κι όμως, πάλι ο Φέργκιουσον αποφασίζει!

Κι όμως, πάλι ο Φέργκιουσον αποφασίζει!

Η πρώτη του επιλογή αποδείχτηκε λανθασμένη, όμως αυτό δεν στερεί στον σερ Άλεξ Φέργκιουσον τη δυνατότητα να αναμειχθεί ξανά στην εύρεση του διαδόχου του Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

 

Όπως αποκαλύπτει η «Guardian», οι ιδιοκτήτες των «κόκκινων διαβόλων»- αν και ενοχλημένοι με την λανθασμένη επιλογή του πρώην προπονητή τους να προτείνει τον Μόγιες για αντικαταστάτη του- θα συνεχίσουν να δέχονται τις συμβουλές του!

Ο λόγος του περνάει ακόμα και βάσει του ρεπορτάζ, ο Σκωτσέζος θα συμμετέχει ξανά στην προσπάθεια για να βρεθεί ο κατάλληλος προπονητής, που θα κλείσει την κακή παρένθεση που άφησε η σύντομη θητεία του συμπατριώτη του.

Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φέργκιουσον- αν και ήταν αυτός που ζήτησε τον Μόγιες- συνέβαλλε στην απόλυσή του. Αντιλήφθηκε ότι η επιλογή του ήταν λάθος και μετά την ήττα από την Έβερτον, στη συνάντηση των υψηλόβαθμων στελεχών της ομάδας, συμφώνησε ότι ήρθε ο καιρός να δει την πόρτα της εξόδου.

Όσον αφορά τους υποψήφιους, αυτή τη στιγμή τα ονόματα που «παίζουν» περισσότερο στα ρεπορτάζ των «κόκκινων διαβόλων» είναι των Λουίς Φαν Χάαλ (εθνική Ολλανδίας) και Κάρλο Αντσελότι (Ρεάλ Μαδρίτης). Η περίπτωση του Λοράν Μπλαν (Παρί Σεν Ζερμέν) ολοένα και χάνει έδαφος, όπως και του Ντιέγκο Σιμεόνε (Ατλέτικο Μαδρίτης), μια και οι διοικούντες θέλουν έναν πιο έμπειρο προπονητή που θα αναγεννήσει άμεσα την ομάδα τους.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags