Facebook Pixel Ακόμα πιο κοντά η ΑΕΛ!
| 2014-04-27 21:54:00

Ακόμα πιο κοντά η ΑΕΛ!

Ακόμα πιο κοντά η ΑΕΛ!

Η ΑΕΛ νίκησε δύσκολα την Καστοριά με 2-1, παρουσία και του Λουίς Όλιβερ, του Ισπανού που ενδιαφέρεται να αποκτήσει την ομάδα, έχει διαφορά 10 βαθμών από την δεύτερη Τσαριτσάνη και χρειάζεται μία νίκη στα υπόλοιπα 4 παιχνίδια για να ανέβει και μαθηματικά.

Τα γκολ για τους "βυσσινί" σημείωσαν οι Πατινιώτης (30’) και Μπουσινάκης (71’) ενώ είχε και δοκάρι με τον Γκούρτσα. Στα τελευταία λεπτά του ματς οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτι του Αλέξη Παπαδόπουλου, το ματς έγινε ντέρμπι με τους παίκτες της Καστοριάς μετά τη μείωση του σκορ να πιέζουν και την ΑΕΛ να αγχώνεται αλλά τελικά το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Ακόμη πιο κοντά στην άνοδο στην Football League ήρθε και ο Αγροτικός Αστέρας, που ξεπέρασε και το εμπόδιο του Άρη Ακροποτάμου. Οι «σταχυοφόροι» κέρδισαν με 3-1, και διατήρησαν την διαφορά των 4 βαθμών με τον Πανσερραϊκό, που κέρδισε πολύ δύσκολα τον Διγενή Λακκώματος με 2-1, ενώ βρέθηκε να χάνει με 0-1. Με δεδομένο ότι η ομάδα του Ευόσμου έχει και την ισοβαθμία, της αρκούν 8 βαθμοί στα 4 παιχνίδια, που απομένουν για να πανηγύρισει την επιστροφή της στην Football League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags