Facebook Pixel Τιμωρία ΣΟΚ για τη Μάντσεστερ Σίτι!
| 2014-05-06 14:20:00

Τιμωρία ΣΟΚ για τη Μάντσεστερ Σίτι!

Τιμωρία ΣΟΚ για τη Μάντσεστερ Σίτι!

Πολύ ακριβά θα... πληρώσει η Μάντσεστερ Σίτι τις μεταγραφικές επιθυμίες του ζάμπλουτου μεγαλομετόχου της, Σεΐχη Μανσούρ!

Η UEFA τιμώρησε τους "Πολίτες" με πρόστιμο 60 εκατ. ευρώ και με αυστηρούς περιορισμούς στο ρόστερ τους ενόψει Champions League για την παραβίαση των κανόνων του Financial Fair Play!

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο προπονητής των "Πολιτών", Μανουέλ Πελεγκρίνι, θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του για τη συμμετοχή της ομάδας του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν, με τους περιορισμούς που θέτει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία! Συγκεκριμένα, οι "Πολίτες" θα μετέχουν στους ομίλους του Champions League με 21 παίκτες και όχι με 25, ενώ στο ρόστερ θα πρέπει υποχρεωτικά να περιλαμβάνονται και 8 γηγενείς ποδοσφαιριστές.

Το ποσό των 60 εκατ. ευρώ θα πρέπει να αποπληρωθεί μέσα σε τρία χρόνια.

Από εκεί και πέρα, αντίστοιχα προβλήματα με την UEFA αντιμετωπίζει και η Παρί Σεν Ζερμέν, η ποινή της οποία δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η γαλλική ομάδα, πέρα από το πρόστιμο των 60 εκατ. ευρώ, θα έχει και περιορισμούς στα συμβόλαια, καθώς θα της επιτραπεί μόνο μία μεταγραφή ποδοσφαιριστή μέχρι 60 εκατ. ευρώ, ενώ για κάθε προσθήκη που θα κάνει, θα πρέπει πρώτα να αποδεσμεύει κάποιον παίκτη από το ρόστερ της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags