Facebook Pixel «Άλλο Γρανάδα, άλλο Εθνική»
| 2014-05-07 17:50:00

«Άλλο Γρανάδα, άλλο Εθνική»

«Άλλο Γρανάδα, άλλο Εθνική»

Ο Ορέστης Καρνέζης μίλησε για την δύσκολη δουλειά που έχει ένας τερματοφύλακας όταν αγωνίζεται σε ένα φύση επιθετικό πρωτάθλημα όπως η «La liga» και κατά πόσο διαφοροποιούνται τα πράγματα όταν παίζει με την εθνική του ομάδα. 

Αναλυτικά η συνέντευξη του Έλληνα πορτιέρο στον ραδιοφωνικό σταθμό «Antena 2» της Κολομβίας:

«Στην Ισπανία όλες οι ομάδες έχουν επιθετική φιλοσοφία και είναι δύσκολο να διατηρήσεις ανέπαφη την εστία σου. Αντίθετα, όταν αγωνίζομαι με την Εθνική ομάδα οι αντίπαλοι έχουν περισσότερο αμυντική φιλοσοφία. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και γι' αυτό το αγαπάμε, μερικές φορές είναι πολύπλοκο, όμως αυτό μπορεί να συμβεί διότι διαφορετικά αντιμετωπίζει κάποιος την Γρανάδα και διαφορετικά την Εθνική Ελλάδος».

Για την φετινή του εμφάνιση κόντρα στην Μπάρτσα:

«Πάντα θα θυμάμαι την επέμβαση που έκανα στην εκτέλεση φάουλ του Μέσι. Όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα δεν είναι εύκολο, διότι είναι μια ομάδα που δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες. Ωστόσο, εκείνη την μέρα είχαμε καλή αμυντική λειτουργία αλλά και την τύχη με το μέρος μας».

Για τους Κολομβιανούς συμπαίκτες του, Μουρίγιο και Ανγκούλο σημείωσε:

«Είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και παίκτες. Μερικές φορές μιλάμε για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ελπίζω κάποια μέρα να κληθούν στην Εθνική γιατί το αξίζουν». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags