Facebook Pixel Σκάνδαλο: Ο ΠΑΟ παίζει με παίκτη παραπάνω!
| 2014-05-07 23:33:00

Σκάνδαλο: Ο ΠΑΟ παίζει με παίκτη παραπάνω!

Σκάνδαλο: Ο ΠΑΟ παίζει με παίκτη παραπάνω!

O Αποδυτηριάκιας γράφει στον sportdog για το τρομερό όπλο που έχει ο Παναθηναϊκός και εξηγεί γιατί πλέον είναι το φαβορί για την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Τελικά, μ' αυτόν τον Μπεργκ ο Παναθηναϊκός δεν έχει μονάχα τον σκόρερ, τον πρώτο σκόρερ, αλλά παίζει με περισσότερους από 11 παίκτες. Τρομερό όπλο ο Σουηδός. Και εκτελεστής, σε κάποιες περιπτώσεις και σε απόλυτα προσωπικό επίπεδο, και ο ιδεώδης ασίστ-μαν να σκοράρει συμπαίκτης του. Μιλάμε για σκάνδαλο!

Μ' έναν Μπεργκ, λοιπόν, ικανό να παίζει δύο ρόλους, ο αντίπαλος να τον υπολογίζει για έναν ρόλο, εκείνον του σκόρερ, κι αυτός, ο Σουηδός, να σερβίρει έτοιμες στο πιάτο ευκαιρίες στην καρδιά της μικρής περιοχής, του αντιπάλου, ο Παναθηναϊκός στην πραγματικότητα αγωνίζεται με 12,5 παίκτες, τουλάχιστον.

Ποια ήταν η διαφορά Αστέρα και Παναθηναϊκού; Τα τρία ο φιλοξενούμενος, το ένα ο γηπεδούχος. Ο νικητής έφτιαξε δημιουργικές, κλασικές ευκαιρίες μπροστά στον τερματοφύλακα του Αστέρα! Από την άλλη, ο Αστέρας συνάντησε πράγματι ευκαιρίες για γκολ, που δεν τις μαγείρεψε, αλλά απλά του προέκυψαν. Και δεν είχε την ικανότητα, την αυτοσυγκέντρωση να τις αξιοποιήσει.

Με τον καλύτερο τρόπο ο Παναθηναϊκός, μάλιστα εκτός έδρας, απέναντι σ' έναν απαιτητικό αντίπαλο, διασκέδασε την αποτυχημένη του εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ 1-1 στη Λεωφόρο. Και ήδη έγινε το φαβορί για την πρώτη θέση στα play-off.

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΜΗΤΟΣ, στη ξεραϊλα, πηδάς με τη ψυχή σου, γράφει ο apodytiriakias.gr


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags