Facebook Pixel Αυτός θα βοηθήσει τον Τζέραρντ να σηκώσει την κούπα!
| 2014-05-09 17:20:00

Αυτός θα βοηθήσει τον Τζέραρντ να σηκώσει την κούπα!

Αυτός θα βοηθήσει τον Τζέραρντ να σηκώσει την κούπα!

Ποιος προπονητής δηλώνει ανοικτά πως θέλει πρωταθλήτρια τη Λίβεπουλ του Στίβεν Τζέραρντ και υπόσχεται να χάλασει το πάρτι τίτλου της Σίτι στο Μάντσεστερ την Κυριακή;

Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Σαμ Αλαρντάις!

"Από μια προσωπική ματιά, θα ήθελα να το σηκώσει ο Τζέραρντ. Είναι το τελευταίο πράγμα που δεν έχει πετύχει με τη Λίβερπουλ, αλλά αναμφίβολα άφησαν το τρόπαιο να γλιστρήσει από τα χέρια τους. Από άποψη φόρμας και θέσης στη βαθμολογία, η Σίτι έχει τον πρώτο λόγο", δήλωσε ο προπονητής των "Σφυριών", ο οποίος πάντως αναγνωρίζει τις μεγάλες δυσκολίες του αγώνα με τη Σίτι: "Πρέπει να καταβάλλουμε την καλύτερη προσπάθεια, ώστε να τους αποτρέψουμε από το να πάρουν το πρωτάθλημα. Θα είναι πολύ δύσκολο. Διαθέτουν την καλύτερη ομάδα εντός έδρας στο πρωτάθλημα και έχουν φοβερούς παίκτες. Πρέπει κάθε παίκτης μας να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Ας βγούμε στον αγωνιστικό χώρο για να χαλάσουμε το πάρτι της Σίτι".

Για να καταλήξει ο τίτλος στο Λίβερπουλ, θα πρέπει η ομάδα του Μερσεϊσάντ να κερδίσει τη Νιούκαστλ στο "Άνφιλντ" και η Γουέστ Χαμ να νικήσει τη Σίτι στο Μάντσεστερ.

Δύσκολο;

Κυριακή, κοντή γιορτή...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags