Facebook Pixel Αυτόν τον παιχταρά "χτυπάει" η Ρεάλ! (ΦΩΤΟ)
| 2014-05-10 22:22:00

Αυτόν τον παιχταρά "χτυπάει" η Ρεάλ! (ΦΩΤΟ)

Αυτόν τον παιχταρά "χτυπάει" η Ρεάλ! (ΦΩΤΟ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Λίβερπουλ ερίζουν για το νέο μεγάλο αστέρι του ισπανικού πρωταθλήματος, αλλά η "Βασίλισσα" ετοιμάζεται να τους χαλάσει το... πάρτι!

Ο Ιβάν Ράκιτιτς της Σεβίλης είναι το πιο "καυτό" όνομα της Primera Division και το όνομά του "παίζει" δυνατά για τη μισή Αγγλία, ενόψει καλοκαιριού.

Ο Κροάτης άσος αρνήθηκε τα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Ανδαλουσιάνους τον περασμένο Νοέμβριο και η φημολογία... οργιάζει πως σύντομα θα να κουνήσει μαντίλι. Ήδη, ζωηρό ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι και η Λίβερπουλ, ενώ παλαιότερα γράφτηκε πως τον βολιδοσκοπεί και η Μπάγερν Μονάχου.

Τις τελευταίες ώρες η "AS" έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα, καθώς αναφέρει πως ο Ράκιτιτς θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς θα μετακομίσει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ και θα βρει τον συμπαίκτη του στην Εθνική Κροατίας, Λούκα Μόντριτς.

Η "Βασίλισσα" ετοιμάζει πρόταση 40 εκατ. ευρώ και πλέον το ερώτημα είναι αν οι άλλοι "μνηστήρες" είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα για να αποσπάσουν το "ναι" του Κροάτη...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags