Facebook Pixel Pro Evolution Soccer 2015!
| 2014-05-12 21:30:00

Pro Evolution Soccer 2015!

Pro Evolution Soccer 2015!

Φήμες για ημερομηνία κυκλοφορίας εντός του Σεπτεμβρίου. Διαβάστε την στήλη «Στον Πάγκο» από τον Μάνο Γρυπάρη.

Μπορεί η ποδοσφαιρική σεζόν να τελειώνει, να περιμένουμε το μουντιάλ και το φθινόπωρο να αργεί, όμως η δίψα για νέα ποδοσφαιράκια υπάρχει πάντοτε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Η Konami θα προσπαθήσει για άλλη μια χρονιά να φτάσει την EA Sports με το PES 2015 κι οι φήμες λένε ότι θα βιαστεί και πάλι να το βγάλει νωρίτερα και συγκεκριμένα...τον Σεπτέμβριο! Ισχύουν άραγε οι φήμες;

Η Konami κάνει κάθε χρόνο το εξής λάθος, πάντα κατά την προσωπική μου εκτίμηση. Βιάζεται να προλάβει την ημερομηνία κυκλοφορίας του FIFA, ποντάροντας σε όσους θέλουν ένα ποδοσφαιράκι εδώ και τώρα. Στις τελευταίες της εκδόσεις έχουμε δει το φαινόμενο να λανσάρεται το Pro γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια να επιχειρούνται διορθώσεις μέσω patches. Ορισμένες όμως όπως για παράδειγμα το A.I. των τερματοφυλάκων δεν διορθώνονται ποτέ.






Το PES 2014 δεν κυκλοφόρησε σε next-gen κονσόλες, όπως PS4 και Xbox One, κάτι που όμως θα συμβεί με το PES 2015. Οι πρώτες πληροφορίες για την ημερομηνία που θα το δούμε έρχονται από το ιταλικό site του online καταστήματος Gamestop, σύμφωνα με το οποίο το Pro Evolution Soccer 2015 θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου 2014 για Xbox One, PS4, Xbox 360 και PS3. Πέρυσι, το PES 2014 διατέθηκε μια εβδομάδα νωρίτερα σε σχέση με την παραπάνω ημερομηνία και συγκεκριμένα στις 19 Σεπτεμβρίου του 2013. Η ημερομηνία διάθεσης της έκδοσης για PC δεν αναφέρεται ακόμα στο παραπάνω site. Η τιμή του παιχνιδιού στο Gamestop έχει οριστεί στα 61 ευρώ για τις εκδόσεις των Xbox 360 και PS3, ενώ οι αντίστοιχες των Xbox One και PS4 κοστίζουν 71 ευρώ.


Όλα αυτά ασφαλώς είναι φήμες και μένει να δούμε αν αληθεύουν. Η τακτική των εταιρειών να δίνουν αποκλειστικές πληροφορίες σε online καταστήματα και να τις "κατεβάζουν" λίγες ημέρες μετά είναι συχνό φαινόμενο τελευταία και δείχνει να δουλεύει γιατί έτσι μπορούν να τσεκάρουν τις αντιδράσεις των fans τους. Στην περίπτωση του GameStop τα προφίλ του PES 2015 βρίσκονται ακόμη εκεί και μπορείτε να τα δείτε στο παρακάτω link.
 

Σε αντίθεση με το PES 2015, το FIFA 14 είχε κυκλοφορήσει και για τις next-gen κονσόλες, όπου μάλιστα παρουσιάστηκε βελτιωμένο σε σύγκριση με το... last-gen αδερφάκι του

 

Διαβάστε το review του Pro Evolution Soccer 2014 από την στήλη Στον Πάγκο και αναμείνατε για τα νεότερα!


 

Καθίστε στον Πάγκο
[Με e-mail στο manos@gameworld.gr]
Στείλτε θέματα προς συζήτηση, screenshots ή απορίες στο παραπάνω e-mail.  
Σχολιάστε στο κάτω μέρος του άρθρου με το
video game που ψηφίζετε

 

 

 

[Νεκτάριος από Λαμία]
Καλησπέρα Μάνο. Θα ήθελα να με βοηθήσεις με το Top Eleven. Αρχικά είμαι level 18 και παίζω κάθε μέρα. Όμως δεν έχω καταλάβει πως να βάλω έναν παίκτη μου σε διαπραγμάτευση. Όταν μπορέσεις απάντησέ μου στο μήνυμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.


Όταν ο παίκτης σου έχει έναν πόντο ποιότητας πριν πάρει το επόμενο αστεράκι (π.χ. 129, 134, 139, 144 κ.ο.κ.), τότε μπαίνει αυτόματα στη λίστα διαπραγματεύσεων. Αν θα αρέσει σε κάποιον άλλο χρήστη που παίζει τότε θα λάβεις προσφορά για αυτόν. Οπότε προσοχή γιατί αν έχεις τέτοιους παίκτες αναπληρωματικούς τότε μην τους δίνεις πόντους στα στατιστικά τους! Κι αυτό διότι αν πάρουν το επόμενο αστεράκι τότε δεν θα εμφανίζονται στις διαπραγματεύσεις.

Δες την ελληνικη σελιδα του Top Eleven και πηγαινε στο photo album "Tips". Θα δεις ότι αναφέρει τις παρακάτω συμβουλές και πολλές ακόμη. Η σελίδα είναι Facebook.com/TopElevenGreek.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags