Facebook Pixel Μάγκας ο Στέφενς, τα «τσέπωσε» τα εκατομμύρια!
| 2014-05-12 22:35:00

Μάγκας ο Στέφενς, τα «τσέπωσε» τα εκατομμύρια!

Μάγκας ο Στέφενς, τα «τσέπωσε» τα εκατομμύρια!

Ο Χουμπ Στέφενς έκλεισε ιδανικά την σεζόν στην Bundesliga και τώρα ετοιμάζεται για διακοπές. Πόσα εκατομμύρια όμως έβγαλε με το πέρασμα του από ΠΑΟΚ και Στουτγάρδη;

Σούπερ ήταν η φετινή χρονιά για τον Χουμπ Στέφενς, παρότι για μήνες «άκουγε» στην Ελλάδα δημοσιογράφους – φιλάθλους και παίκτες να του τα χώνουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο Ολλανδός τεχνικός που έφυγε από τον ΠΑΟΚ ως αποτυχημένος και ως ο «βασικός υπεύθυνος» για το πρωτάθλημα που χάθηκε και φέτος, πήγε στην Στουτγάρδη και κατάφερε με ένα μικρό... θαύμα να την κρατήσει στην Bundesliga.

Ο Χουμπ πάντως είναι και πάλι άνεργος, αυτή την φορά όχι όμως και απολυμένος. Ο Ολλανδός κουράστηκε όπως δήλωσε και αποφάσισε να ξεκουραστεί μετά τα όσα βίωσε φέτος σε Ελλάδα και Γερμανία.

Ο έμπειρος κόουτς άλλωστε μπορεί να θεωρεί την σεζόν άκρως επιτυχημένη, καθώς το κλείσιμό της με την Στουτγάρδη ήταν μεγάλη επιτυχία, ενώ οικονομικά του πήγαν όλα... σούπερ! Γιατί δεν είναι μόνο το συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Γερμανούς για τα λίγα ματς που κάθισε στον πάγκο τους, ήταν και το bonus του ενός εκατομμυρίου ευρώ που πήρε επειδή τους έσωσε!

Έτσι λοιπόν, μαζί με τα δύο εκατομμύρια που πήρε από τον ΠΑΟΚ, έφτασε τα τρία εκατομμύρια ευρώ σύνολο σε μία χρονιά και ετοιμάζεται τώρα για τις διακοπές του.

Πρώτος μάγκας ο Στέφες! Λέτε τώρα να τον δούμε και για κανένα μπανάκι στην Χαλκιδική;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags