Facebook Pixel Το φιλόδοξο Βέλγιο
| 2014-05-13 19:20:00

Το φιλόδοξο Βέλγιο

Το φιλόδοξο Βέλγιο

Ο Μαρκ Βίλμοτς ανακοίνωσε τους 24 της προεπιλογής της Εθνικής Βελγίου από τους οποίους θα κοπεί ένας τερματοφύλακας

Η καλή ομάδα λένε ξεκινάει από έναν καλό γκολκίπερ. Και οι Βέλγοι έχουν δύο από τους καλύτερους στον κόσμο. Τον Κουρτουά της Ατλέτικο (μάλλον Τσέλσι από του χρόνου, αφού αγωνίζεται ως δανεικός) και Μινιολέ της Λίβερπουλ θα δώσουν μάχη. Όσο για τα υπόλοιπα ονόματα; Παιχταράδες! Φελαϊνί, Ντεμπελέ, Βίτσελ, Κομπανί, Αζάρ, Γιανουζάι, Λουκάκου και τον γνώριμό μας Κέβιν Μιραλάς.

Οι Βέλγοι βρίσκονται στον όμιλο με Ρωσία, Αλγερία και Νότια Κορέα και λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα να προκριθούν στην επόμενη φάση. Στόχος τους είναι να φτάσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα και γιατί όχι να αφήσουν… άφωνο ολόκληρο τον κόσμο. Ποιοτικό ρόστερ έχουν, τους λείπει η φανέλα… Ίσως ήρθε η ώρα να την αποκτήσουν και αυτή στην Βραζιλία!

Ο Μαρκ Βίλμοτς ανακοίνωσε τους 24 της προεπιλογής από τους οποίους θα κοπεί ένας τερματοφύλακας.

Αναλυτικά:
Τερματοφύλακες
: Κουρτουά (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μινιολέ (Λίβερπουλ), Καστέελς (Χόφενχαϊμ) /Προτό (Λα Λουβιέρ)

Αμυντικοί: Αλντερβάιρελντ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Βάντεν Μπόρε (Άντερλεχτ), Τσίμαν (Σταντάρ Λιέγης), Κομπανί (Μάντσεστερ Σίτι), Βαν Μπούιτεν (Μπάγερν Μονάχου), Βερμάελεν (Άρσεναλ), Λόμπαερτς (Ζενίτ), Βερτόνχεν (Τότεναμ)

Μέσοι: Βίτσελ (Ζενίτ), Ντεφούρ (Πόρτο), Φελαϊνί (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντεμπελέ (Τότεναμ), Τσαντλί (Τότεναμ), Ντε Μπράινε (Τσέλσι)

Επιθετικοί: Λουκάκου (Έβερτον), Ορίτζι (Λιλ), Αζάρ (Τσέλσι), Μέερτενς (Νάπολι), Μιραλάς (Έβερτον), Γιανουζάι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags