16/05/14 - 17:20

«Κεραυνούς» από τον Στρατηγό: «Χάνουμε την 2η θέση λόγω της ΕΠΟ»!

«Κεραυνούς» από τον Στρατηγό: «Χάνουμε την 2η θέση λόγω της ΕΠΟ»!
57.729views

Ο Στρατηγός ε.α. και ένθερμος φίλος του ΠΑΟΚ Φραγκούλης Φράγκος, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στον Δικέφαλο και πρότεινε στον Ιβάν Σαββίδη να αναλάβει πρόεδρος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

Για την αγγελία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Αρχικά δεν ήθελα να το πιστέψω. Πίστευα ότι ήταν κάποιο κακόγουστο αστείο».

Για τα ζητήματα Θέρμης και χρεών: «Θέλω να πιστεύω ότι οι υποσχέσεις του πρωθυπουργού και των οκτώ βουλευτών που ήταν παρόντες στην χθεσινή συνάντηση θα τηρηθούν. Προσωπικά εγώ κρατώ τις επιφυλάξεις μου ειδικά όσον αφορά τα χρέη».

Για το ενδεδειγμένο μοντέλο της διοίκησης της ΠΑΕ: «Κατά τη γνώμη μου ο Σαββίδης πρέπει να αναλάβει την προεδρία. Αυτός που βάζει τα χρήματα πρέπει να λαμβάνει και τις αποφάσεις».

Για την φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ και την τιμωρία από την ΕΠΟ: «Χάνουμε την 2η θέση λόγω της ΕΠΟ. Δεν μας έκοψαν 3 αλλά 15 βαθμούς. Αν αυτή είναι η δικαιοσύνη που ευαγγελίζονται κάποιοι εγώ έχω εντελώς διαφορετική άποψη. Θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί όλοι αυτοί».

Για το αν σκέπτεται ότι θα μπορούσε να αναλάβει ο ίδιος την προεδρία του ΠΑΟΚ: «Όλα όσα έχω κάνει στο παρελθόν δεν συνάδουν με το να είμαι πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα, είμαι στο πλευρό της, αλλά όχι πρόεδρος. Για μένα πρόεδρος πρέπει να είναι ο μεγαλομέτοχος».

Για την προσταγή μερίδας κόσμου που ζητά να αλλάξουν όλα: «Το άλλαξέ τα όλα δεν είναι σωστό. Μέσα στο επιτελείο της ομάδας υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι. Μπορούμε να πούμε κακή κουβέντα για τον Σταύρο Σαράφη ή τον Κώστα Ιωσηφίδη φερ' ειπείν;»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ