Facebook Pixel Tην Πέμπτη η απόφαση για το ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ
| 2014-05-19 17:26:00

Tην Πέμπτη η απόφαση για το ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ

Tην Πέμπτη η απόφαση για το ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ

Την Πέμπτη συνεδριάζει η Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ και στην ατζέντα της, φυσικά, θα είναι τα όσα διαδραματίστηκαν στον προχθεσινό αγώνα του Τσιρείου μεταξύ της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος διακόπηκε στο 52ο λεπτό. Την απόφαση θα την κοινοποιήσει την ίδια μέρα.

Τι θα λάβει υπόψη της ώστε να αποφασίσει για την τύχη του ματς και να αναδειχθεί έτσι ο πρωταθλητής της αγωνιστικής περιόδου; Την έκθεση του διαιτητή, όπου θα επικεντρωθεί περισσότερο στους λόγους που τον ώθησαν να λάβει την απόφασή του, την έκθεση της Αστυνομίας και πολύ περισσότερο την αιτιολόγηση για τη λήψη της απόφασης να διακοπεί ο τελικός-τίτλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα που θα πιθανό να αισθάνεται αδικημένη με την απόφαση της Δικαστικής, έχει το δικαίωμα της έφεσης εντός επτά ημερών. Ακολούθως, θα συνεδριάσει το Εφετείο, το οποίο καλείται να βγάλει την απόφασή του μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Βλέπετε, η ΚΟΠ έχει στη διάθεσή της ακόμη δύο εβδομάδες για να δηλώσει στην ΟΥΕΦΑ (έως τις 2 Ιουνίου) την πρωταθλήτρια ομάδα, όπως και τις υπόλοιπες που «κέρδισαν» ένα εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του καλοκαιριού.

Στο μεταξύ, με χθεσινή ανακοίνωσή της η ΚΟΠ ενημέρωσε για την αναβολή της αυριανής γιορτής των βραβεύσεων. Αντί αυτού, έχει συγκληθεί από τον Κώστα Κουτσοκούμνη έκτακτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων αναφορικά με την βία στα στάδια.

Μία από τις εισηγήσεις που θα πέσουν στο τραπέζι της συζήτησης είναι να εφαρμοστεί η κάρτα φιλάθλων στη νέα σεζόν ώστε να μην υπάρχει ανωνυμία στην εξέδρα.

Πηγή: sentragoal.philenews.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags