Facebook Pixel Εφυγε με πέτρες, γύρισε ...εσφιγμένος
| 2014-05-20 19:05:00

Εφυγε με πέτρες, γύρισε ...εσφιγμένος

Εφυγε με πέτρες, γύρισε ...εσφιγμένος

Δεν νομίζω σ' αυτή τη δόση, προπονητής πάλι στον ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης, ότι θα ξαναφέρει καλόγερους στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Γράφει ο Αποδυτηριάκιας...

Το έκανε αυτό στο παρελθόν και ενοχλούσε ο Άγγελος, όταν δεν περιοριζότανε να παίρνει τους παίκτες του ΠΑΟΚ και να τους πηγαίνει στο Άγιον Όρος. Στην Μονή Εσφιγμένου, βέβαια. Στο κυνηγημένο μοναστήρι που το έχουν στο σημάδι όλα τα άλλα μοναστήρια.

Να, όμως, που ο Αναστασιάδης είναι ταγμένος στην πιο ακραία θρησκευτική μαστούρα, εσφιγμενίτης, εκεί είναι ο πνευματικός του. Να πούμε σήμερα, όμως, για την επιστροφή του στην Τούμπα μετά από χρόνια, που αυτή δεν ξέρω αν την είχε προβλέψει. Όπως, δηλαδή, είχε προφητεύσει το φευγιό του, μετά το "σκάνδαλο Λουκά".

"Θα φύγω από τον ΠΑΟΚ κυνηγημένος με πέτρες" είχε πει ο Άγγελος Αναστασιάδης, τότε προπονητής επί Μπατατούδη. Κι έτσι έγινε. Είχε εξοργίσει κόσμο επειδή ισχυρίστηκε πως "το πρόβλημα είναι ο ΠΑΟΚ, όχι η Αθήνα".

Μόνο σε ερασιτεχνικά σωματεία γίνονται αυτά, όχι σε ΠΑΕ που συμμετέχουν σε κύπελλα Ευρώπης. Κατέβηκε η ομάδα χωρίς το δελτίο του Κύπριου Λουκά και άνευ αγώνων πέρασε στον επόμενο γύρο η Χάιφα του Τελ-Αβίβ. Ειπώθηκαν πολλά. Ότι κάποιοι στον ΠΑΟΚ τα είχαν αρπάξει.

Δεν υπάρχει παοκτσής και μη που δεν θα βάλει το χέρι του στη φωτιά για την εντιμότητα ειδικά του Αναστασιάδη, άλλο ότι κρίθηκε ότι κι' αυτός είχε ευθύνη. Ίσως κάποτε φωτιστεί πως έγινε η δουλειά.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Από στρατηλάτης μέχρι τον πάγκο της λαϊκής, γράφει ο apodytiriakias.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags