Facebook Pixel «Αναλαμβάνω, αρκεί να φύγουν αυτοί που τρώνε!»
| 2014-05-22 18:36:00

«Αναλαμβάνω, αρκεί να φύγουν αυτοί που τρώνε!»

«Αναλαμβάνω, αρκεί να φύγουν αυτοί που τρώνε!»

Ο Γιάννης Ιωαννίδης μαζί με τον Αγγελο Σπυρίδωνα, παραβρέθηκε στο γεύμα που παρέθεσε ο απερχόμενος προέδρος του ΑΣ Θωμά Γιώτα και μίλησε για διάφορα θέματα γύρω από τους κίτρινους, ενώ τόνισε ότι ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Άρη στο θέμα των χρεών.

«Η προοπτική να επιστρέψω στον Άρη υπήρχε και υπάρχει… Αλλά πώς θα αναλάβω τον Άρη; Υπάρχουν άτομα που λειτούργησαν προς όφελος τους και σε βάρος του συλλόγου. Αν φύγουν όλοι αυτοί που θέλουν να… τρώνε, γιατί όχι, δεν θα είχα πρόβλημα να αναλάβω», είπε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά.

Εν συνεχεία εξέφρασε την πικρία του για την έντονη κριτική που δέχεται από μεγάλη μερίδα οπαδών του Άρη, λέγοντας: «Στεναχωριέμαι, δεν μπορώ να το αντέξω όταν ακούω “Ιωαννίδη ζούμε στον τάφο, να σε δούμε…'. Δηλαδή ο Ιωαννίδης δεν προσέφερε στην ομάδα; Αλλά δυστυχώς έχουμε κοντή μνήμη», ενώ συμπλήρωσε: «για το πώς σώθηκε ο Άρης πέρσι, έχουμε πολλά να πούμε. Να ρωτήσω κάτι: ο Άρης δεν θα είναι ωφελημένος με Ιωαννίδη περιφερειάρχη;».

Οσο για το θέμα των χρεών τόνισε: «Ο πρωθυπουργός θα είναι κοντά στον Άρη. Ήδη γνωρίζει για τη ρύθμιση των χρεών. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για πολλά πράγματα. Αλλά μόνο στον Άρη μιλάμε και λέμε πράγματα δημόσια. Δεν χρειάζονται τώρα λόγια, αλλά πράξεις».

Κάπου εκεί ο Θωμάς Γιώτας παρενέβη και απαρίθμησε μια σειρά περιπτώσεων όπου ο Ιωαννίδης «…έβαλε πλάτη για τον Άρη. Αυτό πρέπει να το γνωρίζει όλος ο κόσμος του Άρη…», είπε ο κ. Γιώτας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags