Facebook Pixel Η τεράστια μαγκιά του Αντσελότι!
Ποδόσφαιρο
| 2014-05-25 18:20:00

Η τεράστια μαγκιά του Αντσελότι!

Η τεράστια μαγκιά του Αντσελότι!

«Ντου από Παντού» γι’ αυτό που έκανε ο Αντσελότι στον τελικό Tσάμπιονς Λιγκ κι ελάχιστοι το έχουν πάρει χαμπάρι.

Όσο περνάνε οι ώρες από τον χθεσινό τελικό τσάμπιονς λιγκ, τόσο διαπιστώνω ότι ο Αντσελότι έχει κάνει τεράστια μαγκιά. Μιλάμε τώρα ότι ο άνθρωπος έδωσε ρεσιτάλ. Κι εξηγώ αμέσως τι εννοώ, αφού αρκετοί δεν το έχουν πάρει καν χαμπάρι απ’ ό,τι φαίνεται.

Χωρίς βοήθειες

Μπορεί να μου βρει κάποιος έναν προπονητή που θα κατακτούσε κούπα τσάμπιονς λιγκ απέναντι σε μια τόσο σκληροτράχηλη ομάδα σαν την Ατλέτικο δίχως να έχει βοήθειες από τους τρείς κορυφαίους του παίκτες;

Στη σούμα

Ο Αντσελότι, δηλαδή, σήκωσε το τρόπαιο με τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά, αλλά και Μπέιλ να μην τον βοηθάνε καθόλου. Μιλάμε για τρείς παίκτες που στη σούμα κάνουν από 250 εκατομμύρια ευρώ και πάνω.

Τα θεατρινίστικα

Υπήρχε Κριστιάνο στον τελικό; Εγώ τον είδα μόνο στο τελευταίο λεπτό με το πέναλτι που πήρε, όπως το πήρε, κι έκανε μετά το γκολ τα θεατρινίστικά του.

Μήπως, όμως, είδατε να παίζει ο Μπενζεμά; Αφού ο Αντσελότι ήθελε να τον κάνει αλλαγή και δεν τον εντοπίζανε στο γήπεδο τον Γάλλο για να του πούνε «βγες έξω».

Ή μήπως ο Μπέιλ έκανε κάποιο μεγάλο παιχνίδι. Σε δυο φάσεις που του έκατσαν σούταρε στα περιστέρια, ενώ η κεφαλιά στο γκολ ήταν απ’ αυτές που δεν χάνονται.

Μόνο σ’ αυτούς

Αυτό, λοιπόν, πέτυχε ο Αντσελότι. Να ρίξει τέσσερα γκολ στην Ατλέτικο ποντάροντας ουσιαστικά μόνο στον Ράμος, τον Μόντριτς, τον Ντι Μαρία κι όσους μπήκαν αλλαγή.

Τον κορυφαίο χαφ

Θέλετε κι άλλο; Ούτε ο Τσάμπι Αλόνσο έπαιξε. Ο κορυφαίος του χαφ, δηλαδή. Τιμωρημένος ήταν.

Να του βγάζεις το καπέλο

Κι όμως, παρά την απουσία του Αλόνσο και παρά το γεγονός ότι υστέρησαν και τα τρία μεγάλα και πανάκριβα όπλα του στην επίθεση, ο Αντσελότι όχι μόνο βρήκε τρόπο να γυρίσει το σκορ, αλλά να κάνει κι ένα θριαμβευτικό 4-1.

Με συγχωρείτε, αλλά εγώ του βγάζω το καπέλο του Ιταλού. Μάγκας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags