Facebook Pixel Ετοιμάζεται για τις ΗΠΑ ο παιχταράς της Ατλέτικο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-06-01 16:39:00

Ετοιμάζεται για τις ΗΠΑ ο παιχταράς της Ατλέτικο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ετοιμάζεται για τις ΗΠΑ ο παιχταράς της Ατλέτικο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας, έπαιξε και στον τελικό του Champions League με τους "ροχιμπλάνκος" και τώρα φτιάχνει βαλίτσες για να περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ποιος είναι;

 Ο Νταβίντ Βίγια!

Ο ισπανός φορ της Ατλέτικο ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη Μαδρίτη, καθώς έχει στα χέρια του σούπερ πρόταση από την αμερικανική ποδοσφαιρική λίγκα (MLS) και την ομάδα της Νέας Υόρκης, η οποία πρόσφατα συμφώνησε και με τον Φρανκ Λάμπαρντ της Τσέλσι.

Ο Βίγια "συνελήφθη" χθες στο νοσοκομείο του Μάντσεστερ "Μπριτζγουότερ", προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πριν υπογράψει στον αμερικανικό σύλλογο, μετοχές του οποίου κατέχει και η Μάντσεστερ Σίτι.

"Ήταν μια θετική εμπειρία για μένα. Όχι μόνο από αγωνιστικής άποψης, αλλά και όσον αφορά την προσωπική μου ζωή. Βρήκα μια εξαιρετική οικογένεια, τόσο στα αποδυτήρια, όσο και στις τάξεις των οπαδών. Αυτό με βοήθησε πολύ και με έκανε να νιώσω πολύ καλά. Αυτή τη χρονιά θα την θυμάμαι όλη μου τη ζωή. Όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, που ήταν πετυχημένη. Ήταν μια πολύ καλή χρονιά για μένα", δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο επίσημο σάιτ της Ατλέτικο, ο 32χρονος επιθετικός.



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags