Facebook Pixel Τι σκέφτεται ο Λαζάρ για τον ΠΑΟΚ;
| 2014-06-04 14:12:00

Τι σκέφτεται ο Λαζάρ για τον ΠΑΟΚ;

Τι σκέφτεται ο Λαζάρ για τον ΠΑΟΚ;

Αποκάλυψε τι σκέφτεται για το μέλλον του...

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε στην ιστοσελίδα prosport:

«Σε ορισμένα σημεία του αγώνα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και αυτό μας κόστισε. Η Ελλάδα δεν είναι δυνατή ομάδα, δεν έχει παίκτες που μπορούν να σε εντυπωσιάσουν τόσο πολύ. Θα παίξουμε ξανά μαζί τους στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Πρέπει να πάρουμε εκδίκηση. Δεν είναι καλύτεροι από εμάς, ειλικρινά».

Για το μέλλον του: «Εχω αρκετές προτάσεις αυτή τη στιγμή. Μέχρι τις 30 Ιουνίου όμως είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και προτεραιότητά μου είναι ο ΠΑΟΚ. Αν θέλουν να επεκτείνω το συμβόλαιό μου, θα υπογράψω χωρίς να το σκεφτώ. Έχω συνηθίσει το ελληνικό πρωτάθλημα, είμαι οικείος με τους παίκτες της ομάδας, τα μέλη του τεχνικού τιμ. Θα πάρω μία απόφαση βασισμένη στο τι θέλουν. Αυτή τη στιγμή, το μυαλό μου είναι στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Αλγερία και στις διακοπές. Θα πάω με την οικογένειά μου να ξεκουραστώ σε ένα μέρος που τα παιδιά θα διασκεδάσουν».

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Τόρζε: «Έχω ακούσει πως τον θέλουν. Όχι μόνο αυτόν, αλλά έχουν στο στόχαστρό τους και άλλους Ρουμάνους ποδοσφαιριστές. Θα του έλεγα να πει ναι στον ΠΑΟΚ. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δυνατό και θαυμάσιο και βρίσκεται σε ένα άλλο επίπεδο σε σχέση με τα πρωταθλήματα άλλων χωρών. Έχουμε έναν Ρώσο ιδιοκτήτη που εμπλέκεται στην ομάδα σε μεγάλο βαθμό, μας παρέχει οικονομική σταθερότητα και μπορούμε να εστιάσουμε στο γήπεδο για να δώσουμε ό,τι καλύτερο. Προσωπικά πάντως σκέφτομαι πως δεν θα έπαιζα ξανά στο ρουμανικό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags