Facebook Pixel ΣΟΚ! Αυτός έπεισε τον Μέσι να μείνει στην Μπαρτσελόνα! (ΦΩΤΟ)
| 2014-06-05 16:40:00

ΣΟΚ! Αυτός έπεισε τον Μέσι να μείνει στην Μπαρτσελόνα! (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ! Αυτός έπεισε τον Μέσι να μείνει στην Μπαρτσελόνα! (ΦΩΤΟ)

Απίστευτες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα για τον άνθρωπο που έπαιξε τον καθοριστικό ρόλο στην παραμονή του Λιονέλ Μέσι στους "μπλαουγκράνα".

Λίγες ημέρες πριν το θάνατό του, ο Τίτο Βιλανόβα έπεισε τον Αργεντίνο να συνεχίσει στην ομάδα της Καταλονίας!

Πώς έγιναν όλα αυτά;

Το βράδυ τις 19ης Απριλίου, λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της Μπάρτσα από την Ατλέτικο στα προημιτελικά του Champions League και την απώλεια του Κυπέλλου Ισπανίας από την Ρεάλ, ο Μέσι, επισκέφτηκε τον Βιλανόβα, μαζί με τον τερματοφύλακα της ομάδας Πίντο και τον Πέπει Κόστα, που είναι ο προσωπικός του γυμναστής. Ο σούπερ σταρ των "μπλαουγκράνα" βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς είχε βρεθεί στο στόχαστρο των οπαδών και είχε αποδοκιμαστεί έντονα.

Τότε λοιπόν είχε αποκαλύψει στον Βιλανόβα ότι θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, με τον πρώην προπονητή του, να τον πείθει τελικά να μην αφήσει την ομάδα της Καταλονίας, που του έχει προσφέρει τα πάντα και δεν θα βρει πουθενά αλλού καλύτερο περιβάλλον.

Τελικά, στις 19 Μαϊου ο Λιονέλ Μέσι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μπάρτσα που τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον κόσμο, με αποδοχές που φτάνουν τα 25 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags