Facebook Pixel Κλήρωσε λαχείο ο Άγγελος - Βρήκε δουλειά στον...
| 2014-06-07 10:00:00

Κλήρωσε λαχείο ο Άγγελος - Βρήκε δουλειά στον...

Κλήρωσε λαχείο ο Άγγελος - Βρήκε δουλειά στον...

Για αυτό μιλούν όλοι με τα καλύτερα λόγια για τον Άγγελο Αναστασιάδη...

Η απόφαση τιου Έλληνα τεχνικού να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ πάρθηκε μετά από ώριμη σκέψη και αφού πρώτα έλαβε όλες τις διαβεβαιώσεις ότι θα δουλέψει με τον δικό του τρόπο, χωρίς να μπλέκεται κανένας στα πόδια του.

Ο Δικέφαλος, άλλωστε, είναι η μεγάλη του αγάπη, κι αυτό το ξέρουν όλοι. Γιατί δεν επέστρεψε στον ΠΑΟΚ για να κάνει νέα καριέρα ή για να βγάλει λεφτά, αλλά για να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει εκεί που της αξίζει! Αν δεν πήγαινε στη Θεσσαλονίκη, άλλωστε, δεν θα έμενε χωρίς δουλειά! Κάθε άλλο, οι μισές ομάδες της Σούπερ Λιγκ τον είχαν στη λίστα τους!

Με πρώτη από όλες τον Πλατανιά, που για δεύτερη διαδοχική σεζόν ανέλαβε στα μέσα της περιόδου και έσωσε μία πατρίδα για τον κρήτικο σύλλογο που έμοιαζε χαμένη. Για αυτό και οι Κρητικοί φίλοι του ζήτησαν την άποψή του λίγο πριν κλείσουν τον προπονητή που τον αντικατέστησε στην άκρη του πάγκου.

Αναφερόμαστε στον Γιάννη Χριστόπουλο, φυσικά, με τους ανθρώπους του Πλατανιά να ρωτούν τον Άγγελο την άποψή του για τον νεαρό προπονητή. Με τον Αναστασιάδη να λέει τα καλύτερα λόγια για τον Χριστόπουλο, καθώς τον πιστεύει πολύ τόσο σαν προπονητή όσο και σαν άνθρωπο!

Μέτρησαν πολύ την άποψη του Άγγελου στον Πλατανιά πριν υπογράψουν συμβόλαιο με τον νέο κόουτς, κι αυτό που γράφει τώρα ο σκύλος είναι κάτι που, ίσως, δεν τον γνωρίζει ο νεαρός τεχνικός... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags