Facebook Pixel Έριξε τη "βόμβα" η Τσέλσι με παίκτη της Μπάρτσα!
| 2014-06-12 20:08:00

Έριξε τη "βόμβα" η Τσέλσι με παίκτη της Μπάρτσα!

Έριξε τη "βόμβα" η Τσέλσι με παίκτη της Μπάρτσα!

Επιβεβαιώθηκαν τα σενάρια που ήθελαν το αστέρι των "μπλαουγκράνα" να μετακομίζει στο Λονδίνο για τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Και με τη... βούλα παίκτης της Τσέλσι είναι από σήμερα ο Σεσκ Φάμπρεγας, όπως ανακοίνωσαν οι "μπλε". Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα αγωνίζεται στο "Στάμφορντ Μπριτζ" για τα επόμενα 5 χρόνια και θα πάρει τη φανέλα με το Νο4.

"Η Τσέλσι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγας από την Μπαρτσελόνα. Ο 27χρονος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και πήρε τη φανέλα με το Νο. 4", αναφέρει η ανακοίνωση της Τσέλσι.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Φάμπρεγας είπε: "Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω την Μπαρτσελόνα, στην οποία απόλαυσα τρία υπέροχα χρόνια. Ηταν το κλαμπ που ήμουν ως παιδί και θα είμαι πάντα υπερήφανος και αποτέλεσε μεγάλη μου τιμή που είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ για μια τόσο σπουδαία ομάδα.

Αισθάνομαι ότι έχω αφήσει μισοτελειωμένες δουλειές στην Premier League και είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψω.

Μελέτησα προσεκτικά όλες τις προτάσεις και θεωρώ ότι η Τσέλσι ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή. Ταιριάζει στις ποδοσφαιρικές μου φιλοδοξίες και στην επιθυμία μου να κατακτήσω τρόπαια.

Πρόκειται για μια φανταστική ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και απίστευτο προπονητή. Είμαι απόλυτα δεσμευμένος στην ομάδα κι ανυπομονώ να ξεκινήσω να αγωνίζομαι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags