Facebook Pixel Ένας παράδεισος για κάθε φίλαθλο…
| 2011-04-25 13:04:00

Ένας παράδεισος για κάθε φίλαθλο…

Ένας παράδεισος για κάθε φίλαθλο…

Παράδεισος. Αθλητικός παράδεισος, εννοούμε. Άντε να ξεφύγουμε λίγο από τις μιζέριες της καθημερινότητας με τα κάθε λογής προβλήματα.

Από σήμερα Δευτέρα του Πάσχα ανοίγει ο δρόμος για σχεδόν όλες τις κούπες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, οπότε η καλύτερή μας. Δεν θα χορταίνουμε να βλέπουμε ματσάρες μέχρι τα τέλη Μαϊου.

Από αύριο μπαίνουμε στην κρισιμότερη φάση του τσάμπιονς λιγκ με τους ημιτελικούς αγώνες που θα γίνουν Τρίτη και (κυρίως) Τετάρτη. Την Πέμπτη έχει ωραία παιχνίδια και στο europa league.

Ακολουθεί ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας που όσο να’ ναι παίζεται μια κούπα, παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν είναι και το πιο ελκυστικό. Οι αεκτζήδες, όμως, το περιμένουν πως και πως αυτό το κύπελλο, ενώ για τον Ατρόμητο είναι η πιο ιστορική του μέρα.

Τα πέντε ματς, λοιπόν, που απομένουν για το τσάμπιονς λιγκ μέχρι να μάθουμε ποιος θα σηκώσει το κύπελλο θα κόψουν την ανάσα. Ως τον τελικό σε 33 μέρες από σήμερα στο Γουέμπλεϊ που θα μάθουμε τον νικητή του μαραθωνίου. Το ίδιο και για το europa που έχει την δική του χάρη με τις ισπανοπορτογαλικές μάχες.

Στην Ελλάδα θα κριθεί το κύπελλο, ενώ οσονούπω αρχίζουν και τα πλέι οφς που το ένα ντέρμπι θα διαδέχεται το άλλο.

Στο μπάσκετ έχουμε τον τελικό του ελληνικού κυπέλλου μεταξύ των δυο αιωνίων, τα πλέι οφς με τις γιγαντομαχίες Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα και, βέβαια, το φάιναλ φορ με τη συμμετοχή των πράσινων.

Τι άλλο μπορεί να ζητάει ένας φίλαθλος; Η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου και όλος ο Μάιος θα ανεβάσουν το ενδιαφέρον στο κατακόρυφο. Απ’ όλα έχει ο μπαξές, που λένε. Κι ευτυχώς γιατί το φετινό καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα φτωχό από μεγάλες αθλητικές συναντήσεις. Μόνο το Κόπα Αμέρικα θα μας κρατάει συντροφιά τους πιο θερμούς μήνες…

Η γιορτή, λοιπόν, ξεκινάει από αύριο με τους ημιτελικούς τσάμπιονς λιγκ και στη συνέχεια για μερικές εβδομάδες θα χαρούμε αγώνες με πραγματικό σασπένς. Οι τίτλοι κρίνονται τώρα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags