Facebook Pixel "Ψήνεται" για ΠΑΟΚ ο Φορτούνης;
| 2014-06-25 17:01:00

"Ψήνεται" για ΠΑΟΚ ο Φορτούνης;

"Ψήνεται" για ΠΑΟΚ ο Φορτούνης;

Δείτε τι απάντησε ο διεθνής άσος της Καϊζερσλάουτερν για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και τα σενάρια για το ενδιαφέρον του Δικεφάλου. Τι "τρέχει" με Ολυμπιακό;

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ ο Κώστας Φορτούνης, ωστόσο παραδέχθηκε ότι προτεραιότητά του είναι να βρει ομάδα στο εξωτερικό. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στον "Arena FM".

Για το μέλλον του στην Καϊζερσλάουτερν: "Ενημέρωσα την ομάδα ότι θέλω να φύγω, ο προπονητής μου μίλησε και μου είπε ότι μπορώ να φύγω. Ένας κύκλος τελειώνει. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι άλλο".

Για την πιθανότητα να πάει στον ΠΑΟΚ: "Σίγουρα και αυτός είναι ένας στόχος. Δεν το αποκλείω, αλλά αν έχω μια πολύ καλή πρόταση στο εξωτερικό θα την προτιμήσω. Τα πράγματα στον ΠΑΟΚ έχουν αλλάξει, ο κ. Σαββίδης θέλει να κάνει την ομάδα ακόμα πιο μεγάλη και είναι μια πολύ καλή προοπτική. Τις συζητήσεις με όλους τις κάνει ο μάνατζερ μου. Μέσα στις επόμενες μέρες θα πάρω την απόφαση μου".

Για τον ρόλο του μάνατζερ του: "Ο μάνατζερ μου, μου λέει προτάσεις και εγώ μαζί του αποφασίζω".

Για τις προτάσεις που έχει: "Δεν αποκλείω καμία πρόταση, είμαι ανοιχτός και μπορεί να συζητήσω με οποιαδήποτε ομάδα".

Για το αν έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό: "Κάτι υπήρχε, τώρα δεν ξέρω".

Για το συμβόλαιο του στην Καϊζερσλάουτερν: "Έχω έναν χρόνο συμβόλαιο και πρέπει να πληρωθεί η Καϊζερσλάουτερν".

Για την ρήτρα του: "Είναι ένα ποσό που δεν ξέρω ακριβώς πόσο είναι, αλλά δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα. Είναι πάνω από 100.000 χιλ. ευρώ, αλλά η ομάδα ξέρει πως θέλω να φύγω και μπορεί να συμφωνήσει".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags