29/06/14 - 11:00

Έκτακτο: "Σκάει" μεταγραφή στον Ολυμπιακό!

Έκτακτο: "Σκάει" μεταγραφή στον Ολυμπιακό!
59.021views

Μετράνε αντίστροφα στο Λιμάνι για την ανακοίνωση μεταγραφής ξένου ποδοσφαιριστή!

Η αλήθεια είναι πως όσο το Μουντιάλ βρίσκεται σε εξέλιξη, πολύ περισσότερο με την Εθνική ομάδα να συμμετέχει, δύσκολα θα προχωρήσουν σημαντικές μεταγραφές. Όχι μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά γενικότερα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Τα δεδομένα που δημιουργεί η κορυφαία διοργάνωση, βλέπετε, μπορούν να επηρεάσουν στη λογική του ντόμινο πολλές ομάδες, από διαφορετικά πρωταθλήματα. Για αυτό και στην Ελλάδα θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δεν κουνιέται φύλλο, αν και λίγο - πολύ όλες οι ομάδες έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους και περιμένουν στη γωνία για να "χτυπήσουν".

Με τον Ολυμπιακό να ετοιμάζεται και φέτος να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του Μίτσελ, καθώς και μαγαζί γωνία είναι (που κάθε παίκτης θέλει να αγωνιστεί) και οικονομική επιφάνεις διαθέτει για να αποκτήσει όποιον ποδοσφαιριστή θέλει.

Με τη στήλη Sportdog Penalty του σκύλου, στο twitter, να αποκαλύπτει ότι στη μανατζερική πιάτσα υπάρχουν σαφείς ενδείξεις πως στον Ολυμπιακό μετράνε αντίστροφα και ως την Τρίτη θα ανακοινώσουν μεταγραφή ξένου παίκτη!.. Ποιος μπορεί να είναι αυτός; Κάντε 48 ώρες υπομονή (ίσως και λιγότερο) και θα μάθετε...

** TIΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚIΣΕΙ η Έλλη Κοκκίνου, τις είδες στον sportdog!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ