Facebook Pixel "Αν ήμουν φίλος του ΠΑΟΚ, θα..."
| 2014-07-02 19:40:00

"Αν ήμουν φίλος του ΠΑΟΚ, θα..."

"Αν ήμουν φίλος του ΠΑΟΚ, θα..."

Ο πρώην πλέον πρόεδρος της Super League και νυν δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis"  για την Λίγκα επί των ημερών του και την κίνηση που... δεν έκανε ο ΠΑΟΚ.

«Πιστεύω πως έγιναν αρκετά πράγματα και σε πολλά υστερήσαμε. Όταν παραλάβαμε την Λίγκα πριν δύο χρόνια το ποδόσφαιρο ήταν στην εντατική. Αφήνω πίσω μου μια Λίγκα που συνεχίζει και αναπνέει. Μια Λίγκα που υπάρχει μια συναίνεση στην εκλογή του προέδρου, με ομόφωνη απόφαση από όλες τις ομάδες».

Για τις αντιδράσεις που υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για το ότι ο Δικέφαλος ψήφισε υπέρ του νέου διδύμου (Αγραφιώτη-Σωπήλη) στην ηγεσία της Λίγκας: «Θεωρώ πως η Σούπερ Λιγκ δεν τρυπάει καμία ομάδα και δεν έχει την δυνατότητα να ζημιώσει τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό ή άλλες ομάδες. Καλά έκανε ο ΠΑΟΚ για μένα και συναίνεσε και πρέπει να υπάρχει μια σύμπνοια στη Λίγκα».

Για το ότι πολλοί υποστηρίζουν πως ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να κάνει την δική του κίνηση του για να ηγηθεί της Λίγκας: «Κι εγώ αν ήμουν φίλος του ΠΑΟΚ, θα είχα αυτό τον προβληματισμό. Υπάρχει ένα σταθερό διοικητικό σχήμα στον ΠΑΟΚ, μπορεί να ηγηθεί της Λίγκας. Όταν εγώ ανέλαβα την προεδρία του 2012, υπήρχε πρόταση να αναλάβει ο Βρύζας. Θα μπορούσε να υπάρχει ένας προβληματισμός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags