Facebook Pixel Γι΄ αυτό τρελάθηκε ο Άγγελος!
| 2014-07-03 19:43:00

Γι΄ αυτό τρελάθηκε ο Άγγελος!

Γι΄ αυτό τρελάθηκε ο Άγγελος!

Τι ακριβώς έκαναν οι Χακόμπο και Λούκας στον Αναστασιάδη και γιατί αποτελούν πλέον... ξένο σώμα στον Δικέφαλο; Διαβάστε ποιες ήταν οι ατάκες πριν φύγουν από την προπόνηση!

Εξελίξεις θα υπάρχουν άμεσα στον ΠΑΟΚ, καθώς πολύ σύντομα θα υπάρχουν αποχωρήσεις, αφού οι Λούκας και Χακόμπο δεν υπολογίζονται πλέον.

Αμφότεροι δεν ήθελαν να μείνουν στον Δικέφαλο και αυτό το έδειξαν με την ασέβεια τους απέναντι στον Άγγελο Αναστασιάδη.

Όλα ξεκίνησαν χθες, όταν ο Μακεδόνας τεχνικός στην ανάλυση βίντεο, ζήτησε από τους ξένους να πλησιάσουν πιο κοντά για να ακούν καλύτερα τον μεταφραστή. Ο Χακόμπο, που μέχρι εκείνη την ώρα... ήταν στον κόσμο του και δεν πρόσεχε όσα έλεγαν, αρνήθηκε να σηκωθεί. Ο Άγγελος του το ξαναζήτησε, όμως ο Ισπανός πορτιέρο δεν ήθελε και τότε τον έδιωξε.

Αμέσως μετά, ο Αναστασιάδης ρώτησε μήπως υπήρχε κι άλλος που δεν ήθελε να ακούσει. Τότε ο Λούκας σηκώθηκε και ζήτησε να αποχωρήσει από την αίθουσα, θέτοντας ουσιαστικά τον εαυτό του εκτός ομάδας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν σεβάστηκαν ούτε τον Άγγελο ούτε τον ΠΑΟΚ και για αυτό αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν τον σύλλογο. Ο Λούκας ετοιμάζει βαλίτσες για Λα Κορούνια, ενώ ο Χακόμπο... ψάχνεται.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags