Facebook Pixel Μεταγραφικό τετ-α-τετ Μαρινάκη με Βαλβέρδε
| 2011-04-26 20:48:00

Μεταγραφικό τετ-α-τετ Μαρινάκη με Βαλβέρδε

Μεταγραφικό τετ-α-τετ Μαρινάκη με Βαλβέρδε

Tην Πέμπτη Βαγγέλης Μαρινάκης και Ερνέστο Βαλβέρδε θα συναντηθούν προκειμένου να βάλουν στην τελική ευθεία τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, θα συζητηθούν οι υποψήφιοι στόχοι του συλλόγου, ενώ θα παραδοθεί και η λίστα από τον Ισπανό για το ποιοι παίκτες θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν.

Όσον αφορά στον Νταβίντ Πιζάρο της Ρόμα κύκλοι της ΠΑΕ σημείωσαν: «Ο παίκτης μας προτάθηκε, είναι μια πολύ καλή περίπτωση, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει καμία κίνηση». Είναι αλήθεια πως ο Χιλιανός μέσος ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, ωστόσο το βαρύ συμβόλαιο, το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και το μέλλον του… Μοντάλι στη Ρόμα είναι «αγκάθια» που μόνο εύκολη δεν κάνουν την περίπτωση του παίκτη. Το γεγονός πάντως πως στον Ολυμπιακό επιβεβαιώνουν δείχνει πόσο αρέσει στον Βάσκο ο μέσος της Ρόμα, και φυσικά αναμένονται σημαντικές προσπάθειες, ώστε να γίνει το μεγάλο... μπαμ του καλοκαιριού.

Η λίστα του Βαλβέρδε
Εκτός από τα ονόματα που θα απασχολήσουν τον Ολυμπιακό, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα συζητήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το θέμα των παικτών που θα μείνουν, θα φύγουν, αλλά και θα… έρθουν στο Λιμάνι. Οι Ρόμενταλ, Ζαϊρί, Μπράβο Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο και Πάρντο είναι στον «αέρα», για κάποιους υπάρχει θετική εισήγηση, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι Ρόμενταλ, Μπράβο πρέπει να μειώσουν τις απαιτήσεις του για να παραμείνουν στον σύλλογο, ενώ ακόμα δεν υπάρχει πρόταση ανανέωσης στον Ζαϊρί. Παράλληλα, οι Παπάζογλου, Μήτρογλου, Σουμπίνιο, Επστάιν περιμένουν το «οκ» της επιστροφής, χωρίς ακόμα να έχει αποσαφηνιστεί το μέλλον τους, μιας και ο Βαλβέρδε δεν επιθυμεί αρκετούς παίκτες στη διάθεσή του.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags