Facebook Pixel Η πιο... τρελή μεταγραφή του καλοκαιριού!
Ποδόσφαιρο
| 2014-07-11 17:54:00

Η πιο... τρελή μεταγραφή του καλοκαιριού!

Η πιο... τρελή μεταγραφή του καλοκαιριού!

Αν η μετακίνηση του Λουίς Σουάρες ήταν το μεγάλο «μπαμ» του καλοκαιριού στην Ευρώπη, αυτή η μεταγραφή είναι πιο... ακατανόητη για εμάς στην φετινή μεταγραφική περίοδο.

Η Μπάγερν Μονάχου λοιπόν, συμφώνησε για την απόκτηση του Κέιλορ Νάβας, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Μουντιάλ με τη Κόστα Ρίκα και αναδείχθηκε κορυφαίος γκολκίπερ της χρονιάς στη Πριμέρα Ντιβιζιόν!

Οι Βαυαροί συμφώνησαν σε όλα με τη Λεβάντε και με σημερινές του δηλώσεις, ο αντιπρόεδρος της ισπανικής ομάδας, τόνισε: 

«Πηγαίνει σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ευχαριστημένος που θα αγωνιστεί σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Θα είναι άξιος συμπαίκτης του Μάνουελ Νόιερ. Είμαστε ευχαριστημένοι και το δικαιούται ως παίκτης και ως άνθρωπος. Το κέρδισε με την δουλειά του, είχε μία εντυπωσιακή σεζόν και είμαστε ευχαριστημένοι που τον βοηθήσαμε να φθάσει τόσο ψηλά».

Το πιο περίεργο λοιπόν είναι πως η Μπάγερν πλήρωσε 10 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει τον Νάβας, ο οποίος θα είναι δεύτερος πορτιέρο, αφού υπάρχει μπροστά του ο κορυφαίος στον κόσμο, Όλιβερ Νόιερ.

Τόσα λεφτά για αναπληρωματικό; Και από την άλλη ο Νάβας, ενώ θα μπορούσε να πάει σε τόσες ομάδες ως βασικός, προτίμησε τα λεφτά και την επιλογή να παίζει σε φιλικά και ματς Κυπέλλου;

Περίεργα πράγματα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags