Facebook Pixel Χάλασε μεταγραφάρα ο Ροντρίγκες!
| 2014-07-22 20:50:00

Χάλασε μεταγραφάρα ο Ροντρίγκες!

Χάλασε μεταγραφάρα ο Ροντρίγκες!

Η μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες στην Ρεάλ Μαδρίτης με... τρελά λεφτά, φαίνεται πως «τίναξε» στον αέρα μία άλλη σπουδαία κίνηση που θα άφηνε άφωνη την Ευρώπη. Ιδού το ντόμινο...

Σπουδαία ημέρα η σημερινή για την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς η «Βασίλισσα» ανακοίνωσε την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος ήδη υπέγραψε στη νέα του ομάδα.

Η μεταγραφή ξεπέρασε τα 80 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Κολομβιανός υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 7 εκ. ευρώ το χρόνο. Τρελά χρήματα, τα οποία όμως είναι πολύ πιθανόν να... χαλάσουν μία άλλη σπουδαία μεταγραφή που ετοίμαζε για το φετινό καλοκαίρι η Ρεάλ.

Συγκεκριμένα, τα ΜΜΕ στην Γαλλία αναφέρουν πως η μετακίνηση του Ροντρίγκες από τη Μονακό στην Μαδρίτη, βάζει «φρένο» στη μετακίνηση και του Ρανταμέλ Φαλκό.

Οι Μονεγάσκοι δεν θέλουν να χάσουν και δεύτερο σπουδαίο παίκτη και για αυτό αποφάσισαν να κάνουν... πίσω και να κρατήσουν τον Φαλκάο, ο οποίος επίσης τις τελευταίες ώρες άλλαξε στάση.

Ενώ στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας πήγε στην Μαδρίτη και μίλησε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, σήμερα δήλωσε πιστός στη Μονακό. «Πιστεύω στο πλάνο της Μονακό. Θέλω να μείνω εδώ και να παίξω στο Champions League με την ομάδα. Η ομάδα θα γίνει ακόμα καλύτερη, έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμη για την έναρξη του Champions League», είπε μεταξύ άλλων...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags