Facebook Pixel O "Ίμπρα" αποθεώνει Μέλμπεργκ!
| 2014-08-01 17:56:00

O "Ίμπρα" αποθεώνει Μέλμπεργκ!

O "Ίμπρα" αποθεώνει Μέλμπεργκ!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αποθέωσε τον Όλοφ Μέλμπεργκ, χαρακτηρίζοντας τον ως τον σπουδαιότερο Σουηδό αμυντικό όλων των εποχών, αλλά και ακόμη καλύτερο άνθρωπο, ενώ τόνισε πως ο ίδιος είναι διπλά τυχερός που τον γνώρισε.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

«Η μέρα που ο Όλοφ Μέλμπεργκ αποφάσισε να εγκαταλείψει την εθνική ομάδα αποτέλεσε μεγάλη απώλεια για το σουηδικό ποδόσφαιρο και την ομάδα.

Για μένα προσωπικά ήταν ακόμη μεγαλύτερη απώλεια. Όταν τον είχα στην ομάδα δεν χρειάστηκε ποτέ να κοιτάξω πίσω γιατί ήξερα βρισκόταν πίσω μου και μπορούσα να συγκεντρωθώ σε ότι συνέβαινε μπροστά.

Ο Όλοφ ήταν πάντα ο άνθρωπος που προκαλούσε ποδοσφαιρικά. Αυτό με ωθούσε στο να κάνω περισσότερα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Όλοφ είχε νοοτροπία νικητή όσο κανείς άλλος. Αρνούνταν να χάσει, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά σε οτιδήποτε.

Ακόμη και όταν έχανε, κάτι που σπάνια συνέβαινε, αρνούνταν να το αποδεχθεί. Νομίζω με αυτή τη νοοτροπία πορεύθηκε τόσο μακριά στην καριέρα του.

Ήμουν διπλά τυχερός που γνώρισα τον Όλοφ. Πρώτον επειδή έπαιξα μαζί του και δεύτερον επειδή τον γνώρισα και ως άνθρωπο. Όχι μόνο ως παίκτη.

Αν ο Όλοφ είναι κατά τη γνώμη μου ο κορυφαίος Σουηδός αμυντικός όλων των εποχών, θεωρώ πως ο άνθρωπος Όλοφ είναι ακόμη καλύτερος.

Είναι λυπηρό που, ο Όλοφ επιλέγει να τερματίσει την καριέρα του γιατί είμαι βέβαιος πως είχε πολλά περισσότερα να δώσει.

Εύχομαι στον Όλοφ και την οικογένεια του ευτυχία και αγάπη στο μέλλον. Σε ευχαριστώ φίλε μου».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags