Facebook Pixel Νέες περιπέτειες για τον Σικαμπάλα
| 2014-08-06 23:35:00

Νέες περιπέτειες για τον Σικαμπάλα

Νέες περιπέτειες για τον Σικαμπάλα

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει ξανά πρόβλημα εξόδου από τη χώρα του.

Ο Σικαμπάλα, ένας παλιός γνώριμος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, καθώς φόρεσε τη φανέλα με τον "Δικέφαλο" στο στήθος πριν κάποια χρόνια, δεν επέστρεψε στην Πορτογαλία με την αποστολή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο λόγος; Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ποδοσφαιριστής με τον στρατό της χώρας του, καθώς δεν έχει ολοκληρώσει τη στρατιωτική του θητεία.

Ο Σικαμπάλα επέστρεψε στην Αίγυπτο για τις καλοκαιρινές του διακοπές, με τη Σπόρτινγκ να ταξιδεύει στο Κάιρο προκειμένου να αντιμετωπίσει την Αλ Ιτιχάντ στο πλαίσιο φιλικού αγώνα.

Ωστόσο, στην επιστροφή των Πορτογάλων ο Σικαμπάλα δεν μπόρεσε να ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς ο στρατός της Αιγύπτου του απαγόρευσε την έξοδο από τη χώρα, επειδή δεν έχει ολοκληρώσει τη στρατιωτική του θητεία, η οποία είναι υποχρεωτική στο ιδιαίτερα στρατοκρατούμενο καθεστώς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης σε πρώτη φάση θεώρησαν ότι επρόκειτο για ακόμα ένα... παραστράτημα του επιρρεπή σε πειθαρχικά παραπτώματα Σικαμπάλα, ωστόσο τα μπλεξίματα που έχει ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ είναι πιο σοβαρά και στην προκειμένη περίπτωση δε φέρει ο ίδιος την αποκλειστική ευθύνη για την αδυναμία του να επιστρέψει στην Πορτογαλία.

Σε κάθε περίπτωση για τον Σικαμπάλα προέκυψε ακόμα ένα πρόβλημα στην καριέρα του, με τον Αιγύπτιο να έχει αφήσει ιστορία με τα κατορθώματα του και στον ΠΑΟΚ.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags