Facebook Pixel «Τώρα Κύπελλο, μετά πρωτιά στα πλέι οφ»
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-29 18:07:00

«Τώρα Κύπελλο, μετά πρωτιά στα πλέι οφ»

«Τώρα Κύπελλο, μετά πρωτιά στα πλέι οφ»

Δύο είναι οι στόχοι της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τον Σταύρο Αδαμίδης. Οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει πρώτα να κατακτήσουν το Κύπελλο κόντρα στον Ατρόμητο και μετά να βγουν πρώτοι στα πλέι οφ.

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της ΑΕΚ σε συνέντευξή του στον Νοvasportfm 94.6, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιβόητη φράση «το ματς της 20ετίας», αλλά και στον ορισμό του Τάσου Κάκου.

Αναλυτικά :

Για την σημασία που έχει για την ΑΕΚ η κατάκτηση του Κυπέλλου:

«Για την οικογένεια της ΑΕΚ είναι μία μεγάλη πρόκληση η επιστροφή στους τίτλους μετά από εννιά χρόνια. Το αντιμετωπίζουμε ως μία πολύ μεγάλη πρόκληση. Σεβόμαστε τον Ατρόμητο, προσηλωμένοι και ψύχραιμοι θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Είναι το ματς της 20ετίας όχι τόσο για το τρόπαιο αλλά για την σημασία που έχει η επιστροφή στους τίτλους μετά από 9 χρόνια αλλά και για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντική η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα που κάναμε για τον τελικό. Έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία».

Για το πώς αντιμετωπίζει η ΑΕΚ το ματς:

«Όπως σας είπα αντιμετωπίζουμε με μεγάλη προσοχή το ματς,. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα και παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και όχι αντι-ποδόσφαιρο. Σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζουμε το ματς ως φαβορί. Οι πιθανότητες είναι 50-50, είναι ένα παιχνίδι».

Για τους υπόλοιπους στόχους της ΑΕΚ, εκτός από τον τελικό:

«Οι στόχοι μας δεν σταματάνε με το Κύπελλο, μετά έχουμε το πλέι οφ και εκεί θέλουμε την πρώτη θέση. Οπωσδήποτε θα το κυνηγήσουμε και θα διεκδικήσουμε την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τον ορισμό του Τάσου Κάκου στον τελικό:

«Δεν ερωτηθήκαμε για τον κ. Κάκο. Έχουμε εμπιστοσύνη όμως καθώς τον θεωρούμε από τους κορυφαίους, αν όχι τον κορυφαίο Έλληνα διαιτητή. Έχει τις δυνατότητες να αντεπεξέλθει σε ένα τέτοιο παιχνίδι και πιστεύουμε πως θα το κάνει. Και η ΑΕΚ και ο Ατρόμητος θέλουν ένα 50-50. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ελπίζω να βγει η ομάδα μου νικήτρια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags