Facebook Pixel Δυο ισπανικά κλαμπ στην Αθήνα για Σκόκο
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-29 18:30:00

Δυο ισπανικά κλαμπ στην Αθήνα για Σκόκο

Δυο ισπανικά κλαμπ στην Αθήνα για Σκόκο

Ο Νάτσο Σκόκο δεν θα μείνει στην ΑΕΚ και αυτό το γνωρίζουν πλέον και οι... πέτρες. Ο Αργεντινός έχει ζητήσει εδώ και καιρό από τον μάνατζέρ του να του βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
 

Tαυτόχρονα έχει ενημερώσει την διοίκηση των κιτρινόμαυρων να μη ζητήσει τον ουρανό με τα άστρα για να τον παραχωρήσει γιατί με το ζόρι δεν πρόκειται να μείνει.

Με αφορμή λοιπόν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Έλληνας εκπρόσωπος του Νάτσο, ο Παύλος Διανής ο οποίος κατοικοεδρεύει στη Βαρκελώνη, θα έρθει να δει το ματς μαζί με εκπροσώπους δυο ισπανικών κλαμπ. Όχι επιπέδου Μπάρτσα ή Ρεάλ αλλά ούτε... Αλμερία. Από τις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας και προς τα πάνω.

Ο Νάτσο γνωρίζει για το ταξίδι που κάνουν για χάρη του δυο ισπανικές ομάδες και είναι αποφασισμένος να το πάρει μόνος του το Κύπελλο. Μπορεί ο Ατρόμητος ως όνομα να μην ανεβάζει το... πρεστίζ πιθανής νίκης της ΑΕΚ όπως θα το ανέβαζε ένας Ολυμπιακός ή ένας Παναθηναϊκός, έστω και έτσι όμως δεν παύει να κρίνεται ένας τίτλος. Ο Νάτσο λοιπόν θέλει να τον πάρει μόνος του. Η συνέχεια επί του χόρτου...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags