Facebook Pixel "Μας φοβίζει ο Μπεργκ"!
| 2014-08-15 21:26:00

"Μας φοβίζει ο Μπεργκ"!

"Μας φοβίζει ο Μπεργκ"!

Λίγες μέρες πριν από τη σέντρα στο πρώτο ματς του «Απόστολος Νικολαΐδης», ο τεχνικός της Μίντιλαντ, Γκλεν Ρίντερσχολμ μίλησε στο «Έθνος της Κυριακής» και υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι θα «είναι μεγάλη απογοήτευση για τον Παναθηναϊκό αν καταφέρουμε να τον αποκλείσουμε».

Ο 42χρονος τεχνικός στάθηκε και στην αρχική δήλωση που έκανε μετά το τέλος της κλήρωσης και στην οποία έδινε 20% πιθανότητες πρόκρισης στην ομάδα του και 80% στους κυπελλούχους Ελλάδας: «Εκείνη τη στιγμή δεν είχα πολλά στοιχεία στα χέρια μου για τον Παναθηναϊκό και απλά έκανα τη σύγκριση με βάση την ιστορία της ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη. Θεωρώ ότι το ποσοστό πρόκρισης είναι 35%-65% για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο θα δουλέψουμε πολύ σκληρά ώστε να μοιράσουμε τις πιθανότητες μέχρι εκείνα τα ματς» και συνέχισε λέγοντας:

«Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν παραμένει το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Απλά στη συνέχεια που είδα καλύτερα τα πράγματα και είχα τον χρόνο να τα αναλύσω λίγο, θεώρησα ότι μπορούμε από την πλευρά μας να διεκδικήσουμε κάτι καλό σε αυτά τα παιχνίδια.

Και σε περίπτωση που τα καταφέρουμε θα είναι κάτι το φανταστικό! Θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιτυχία στη σύντομη ιστορία του συλλόγου. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με πλούσια εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Φυσικά το όνομα που ξεχώρισε δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από αυτό του Σουηδού φορ! «Πρέπει να προσέξουμε πολύ τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος αποτελεί μόνιμη απειλή για τις αντίπαλες εστίες. Τον ξέρουμε καλά και γνωρίζουμε ότι μπορεί να σκοράρει ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Εξάλλου προέρχεται και από μια εξαιρετική σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου έδειξε την ικανότητά του να σημειώνει εύκολα γκολ. Βέβαια δεν πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας μόνο σε αυτόν γιατί ο Παναθηναϊκός έχει και άλλους έμπειρους παίκτες που έχουν φάει με το κουτάλι τα ευρωπαϊκά γήπεδα. Και φυσικά αναφέρομαι στους Ντάνιελ Πράνιτς και Μλάντεν Πέτριτς, οι οποίοι δένουν εξαιρετικά με τους πολλούς νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες που διαθέτει η ελληνική ομάδα».

Παρ' όλ' αυτά «γνωρίζω την ομάδα μου και πιστεύω πολύ στις δυνατότητές της. Αν παίξουμε στο 100% και στα δύο παιχνίδια των πλέι οφ, πιστεύω ότι έχουμε όλα τα φόντα για να κλέψουμε την πρόκριση από τον Παναθηναϊκό. Μετά το πρώτο ματς θα δούμε αν υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων και ανάλογα με το αποτέλεσμα θα μπορέσουμε να πούμε και περισσότερα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags