Facebook Pixel Ήρθε… έτοιμος για να παίξει ο Αλφάρο!
| 2014-08-19 02:14:00

Ήρθε… έτοιμος για να παίξει ο Αλφάρο!

Ήρθε… έτοιμος για να παίξει ο Αλφάρο!

Ο Αλεχάντρο Αλφάρο βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην Ελλάδα και στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο, ανέφερε γιατί ήρθε στον Παναθηναϊκό και εξήγησε πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί άμεσα.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έφτασε το βράδυ Δευτέρας όπως αναμενόταν στην Αθήνα, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τον μάνατζερ του στην Ελλάδα, Βασίλη Τσάρτα να τον υποδέχονται στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

"Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν κατ' ευχήν, ανυπομονώ να προπονηθώ με τους νεους συμπαίκτες μου" είπε αρχικά, ενώ στην συνέχεια ρωτήθηκε για ποιους λόγους επέλεξε τον Παναθηναϊκό τονίζοντας: "Θα έλεγα ότι όλα με έπεισαν να έρθω στον Παναθηναϊκό, αρχικά επιθυμούσα να φύγω από την Ισπανία ώστε να μπορέσω να έχω μια νέα εμπειρία και να διεκδικήσω τίτλους".

Τι γνωρίζεις για τον Παναθηναϊκό, έχεις μιλήσει με κάποιους;

Δεν είμαι πολύ ενημερωμένος για όσα συμβαίνουν τώρα στην ομάδα, όμως έχω μιλήσει με με φίλους, όπως και με τον Νάνο και μου έχουν πει τα καλύτερα.

Είσαι σε καλό επίπεδο ετοιμότητας;

Όλα αυτό το διάστημα έκανα διπλές προπονήσεις στην Ισπανία και μπορώ να τεθώ στην διάθεση του προπονητή μου, όποτε εκείνος το κρίνει απαραίτητο.

Θέλεις να στείλεις κάποιο μήνυμα στους φίλους της ομάδας;

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και θέλω να φορέσω την φανέλα του Παναθηναϊκού. Δεν θέλω να υποσχεθώ πολλά, όμως θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων.

Ποια είναι η θέση που προτιμάς να αγωνίζεσαι;

Η θέση που μου αρέσει περισσότερο είναι του επιτελικού μέσου, όμως μπορώ να παίξω ακόμη είτε σαν εσωτερικός μέσος στην μεσαία γραμμή είτε σαν εξτρέμ. Ωστόσο, ο προπονητής είναι αυτός που θα επιλέξει σε ποια θέση θα αγωνίζομαι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags