Facebook Pixel «Καλά έκανε ο Άγγελος»!
| 2014-08-20 16:52:00

«Καλά έκανε ο Άγγελος»!

«Καλά έκανε ο Άγγελος»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Νίκος Καραγεωργίου, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τα θέματα πειθαρχίας στα αποδυτήρια, για τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ, τον Ρομάνο και την δυναμική της Football League

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Καραγεωργίου:
Για την απόφαση του Άγγελου Αναστασιάδη να μην καλέσει τους Τζαβέλλα και Βίτορ στην αποστολή του ΠΑΟΚ για λόγους πειθαρχίας:

“Άποψη δεν έχω γιατί δεν ήμουν εκεί. Όμως ο προπονητής πρέπει να είχε 100% δίκιο. Τέτοιες καταστάσεις θέλουν πειθαρχία. Ο προπονητής δεν είναι τρελός, θέλει το καλό της ομάδας και το δικό του. Είμαι σίγουρος πως έχει δίκιο ο προπονητής και καλά έκανε και πήρε αυτή την απόφαση. Όταν συνυπάρχουν καθημερινά άνθρωποι από το πρωί μέχρι το βράδυ και κάποιες φορές οι σφυγμοί φτάνουν στους 200 είναι λογικό πως θα υπάρξουν κάποια προβλήματα αλλά είναι της στιγμής. Το να ζητήσει κάποιος συγγνώμη είναι πολύ αντρίκιο και θα δημιουργήσει και καλύτερο κλίμα. Το να μην δέχεσαι όμως το λάθος σου και να σηκώνεις το λάβαρο της αντίδρασης είναι πολύ λάθος .Καλά έκανε ο προπονητής γιατί θα κερδίσει πολύ περισσότερα. Η σοβαρότητα της κατάστασης των αποδυτηρίων προέχει από το αποτέλεσμα στην Μολδαβία. Είναι δυνατόν να υπάρχουν 40 άνθρωποι και καθένας να τραβάει τον δρόμο του; Πρέπει να συνυπάρχουν όλοι μαζί. Θα το βρει ο ΠΑΟΚ μπροστά του αυτό και θα βοηθηθεί. Έχω την άποψη πως όποιος παίκτης του ΠΑΟΚ και να απουσιάζει μπορεί να αντικατασταθεί. Αυτό που προέχει είναι η ομοιογένεια και το καλό κλίμα. Όλοι οι παίκτες είναι ικανοί και μέσω αυτού έρχονται τα αποτελέσματα. Δεν είναι κάποιος ο Μέσι”.

Για τις λίγες μεταγραφές που έκανε ο ΠΑΟΚ:
“Δεν μπορούμε να το κρίνουμε αυτό. Θα κριθούν όσοι πήραν αποφάσεις αργότερα. Δεν έχω καταλάβει τι στόχους έχει θέσει ο ΠΑΟΚ. Αν θέλει πρωτάθλημα, δεν νομίζω πως μπορεί να το πετύχει .Αν έφτιαξε μια ομάδα που σε δύο – τρία χρόνια θα πάει για πρωταθλητισμό βρίσκεται σε σωστό δρόμο. Κάποιοι πρέπει να μας πούνε και αν δεν μας πούνε πρέπει να αντιληφθούμε πως η ομάδα πάει προς το δεύτερο. Μπορεί να χτίζουν μια ομάδα σιγά -σιγά. Η άλλη λογική είναι θέλω το πρωτάθλημα και για αυτό επενδύω”.

Για τις μεταγραφές στην Ελλάδα:
” Μεταγραφές κάνει μόνο μια ομάδα και οι άλλοι προσπαθούν να συντηρηθούν. Η UEFA κάνει λάθος που δίνει όλα τα χτήματα στον Ολυμπιακό. Τα μισά από τα 25.000.000 ευρώ πρέπει να τα παίρνουν όλες οι Ελληνικές ομάδες. Έτσι δυναμώνει μόνο μια ομάδα και πηγαίνουν όλο οι ίδιες ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό θα έπρεπε να γίνει αντιληπτό. Πρέπει το ποδόσφαιρο να το αναπτύξουν. Ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος του. Αν όλες οι ομάδες είχαν βάλει 1.000.000 ευρώ στα ταμεία τους θα ήταν διαφορετικά. Δεν γίνεται να έχει η Σκωτία μόνο την Σέλτικ, η Ελλάδα τον Ολυμπιακό κτλ”.

Για την μεταγραφή του Ρομάνο στον Ηρακλή:
“Ο Ρομάνο θα είναι ηγέτης. Είναι πολύ καλός παίκτης και παιδί. Ο Ηρακλής έκανε πολύ σωστή επιλογή. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και για αυτό αποδέχτηκε την πρόταση. Επίσης οικονομικά ήταν καλή πρόταση. Είχε και προτάσεις από κάποιες άλλες ομάδες Α’ εθνικής όμως η οικογένεια του είναι στην Κρήτη και θέλει να έχει μια πρόσβαση που δεν θα είχε από αλλού”.

Για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ:
“Οι ισορροπίες θα αλλάξουν σε όλα τα πρωταθλήματα αν τηρηθούν όλοι οι κανόνες. Στον όμιλο του Ηρακλή υπάρχουν 3-4 ομάδες που θα διεκδικήσουν τις 3 πρώτες θέσεις. Ο Ηρακλής, η Λάρισα και ο Ολυμπιακός Βόλου έχουν μια δυναμική. Για τον Άρη δεν ξέρουμε που θα παίξει. Αν είναι στην Β’ λόγω της δυναμικής του και της φανέλας του θα πρωταγωνιστούσε”.

Για την συγκέντρωση χρημάτων που έκανα οι βετεράνοι της Καβάλας:
“Δεν υπάρχει άλλη λύση για την Καβάλα. Η Δόξα Δράμας πήγαινε για πρωταθλητισμό και τώρα πάει να διαλυθεί. Αυτό έγινε σε όλες τις επαρχιακές ομάδες. Όλα τα παιδιά της Καβάλας μαζεύουμε λεφτά για να δημιουργηθεί το μπάτζετ μιας ομάδας. Αυτό έκανε η Καβάλα ένα μπάτζετ που θα στηριχθεί από τον κόσμο και τους φίλους της ομάδας”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags