Facebook Pixel "O ΠΑΟΚ δεν χάνει ποτέ στην έδρα του"!
Ποδόσφαιρο
| 2014-08-20 20:45:00

"O ΠΑΟΚ δεν χάνει ποτέ στην έδρα του"!

"O ΠΑΟΚ δεν χάνει ποτέ στην έδρα του"!

Με σκοπό να μην ηττηθεί από τον ΠΑΟΚ "κατεβαίνει" στο αυριανό (21/8) παιχνίδι η Ζίμπρου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής της, Όλεγκ Κουμπάρεφ, που αναφέρθηκε ιδιαίτερα και στην Τούμπα

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Ζίμπρου:

Για το αν είναι πιο δύσκολο για τη Ζίμπρου που το πρώτο ματς γίνεται εντός: "Πρέπει να κρατάς και κάποια πράγματα για το δεύτερο παιχνίδι. Γι' αυτό ο σκοπός μας είναι να μην χάσουμε εδώ".

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: "Γνωρίζουμε καλά τους παίκτες και την ομάδα του ΠΑΟΚ. Για μία μικρή περίοδο έχουμε παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ και έχουμε δει το στυλ παιχνιδιού βασικών παικτών της ομάδας. Αν θέλουμε να μιλήσουμε συνολικά για την ομάδα, είναι δυνατή που μπορεί να αλλάζει το στυλ παιχνιδιού της στη διάρκεια του αγώνα.Της αρέσει να είναι το Νο 1 και έχει καλούς και έτοιμους παίκτες. Ξέρουμε ότι στην έδρα της αυτή η ομάδα δεν χάνει ποτέ. Νομίζω ότι περισσότερο θα βασιστεί στο παιχνίδι που θα γίνει εκεί".

Για το αν θα χρησιμοποιήσει τον νέο παίκτη,τον Μαμαντού Ντιαλό (19χρονος φορ από τη Γουϊνέα) που αποκτήθηκε πρόσφατα: "Προλάβαμε να τον δηλώσουμε και ίσως παίξει".

Για τα περί φαβορί: "Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, αλλά πρέπει να εκτιμάμε ο ένας αντίπαλος τον άλλο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags