Facebook Pixel B.Μπραουδάκης: Σούπερ Μάρκους στις «πλάτες» του «Καρέλιν»!
Ποδόσφαιρο
| 2014-08-22 17:48:00

B.Μπραουδάκης: Σούπερ Μάρκους στις «πλάτες» του «Καρέλιν»!

B.Μπραουδάκης: Σούπερ Μάρκους στις «πλάτες» του «Καρέλιν»!

Ο Καρέλης έκοβε, ο Μπεργκ έραβε και το «κοστούμι» που ετοίμασαν οι «πράσινοι» στη Μίντιλαντ ήταν τεσσάρων αστέρων!

Η παρουσία του «Καρέλιν» δίπλα στον Σουηδό «φονιά», αντί του Πέτριτς, σε συνδυασμό με εκείνη του Ντίνα αντί του Ατζαγκούν, ομόρφυναν μεσοεπιθετικά τον Παναθηναϊκό βοηθώντας τον «σούπερ Μάρκο» να έχει περισσότερους χώρους και λιγότερη επιτήρηση από τους Δανούς, καθώς αυτή έπρεπε να διασπαστεί! Συνέπεια; Τέσσερα γκολ και σχεδόν βέβαιη επιστροφή σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Με ανατροπή σκηνικού, μάλιστα, αφού «φάρμακο» για τις αμυντικές αδυναμίες δεν βρέθηκε και οι φιλοξενούμενοι με «επιπόλαιο» γκολ προηγήθηκαν. Αμυντικές αδυναμίες και ανοησίες που στοίχισαν στον (ποιον άλλον;) Τριανταφυλλόπουλο κόκκινη κάρτα.

Χαμηλό το εμπόδιο της Μίντιλαντ για να κόψει τον δρόμο του «τριφυλλιού» στο Γιουρόπα. Αναγκαία, ωστόσο, η άμεση ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. Κι όχι μόνο με χαφ επιθετικών προσόντων. Αλλά και έτερου με παρόμοιων αμυντικών

Χαμηλό και το εμπόδιο της Ζίμπρου (στη θεωρία), αλλά ο ΠΑΟΚ αποδεικνύεται αντάξιος της διοικητικής και μεταγραφικής μοίρας του. Εκείνης που αναζητείται τους τελευταίους μήνες, καθώς είναι ανύπαρκτη. Ούτε οι μισοί ποδοσφαιριστές απ' όσους χρησιμοποίησε (κάνοντας την ανάγκη φιλότιμο) ο Αναστασιάδης στη Μολδαβία δεν θα ήταν βασικές επιλογές στο περσινό ρόστερ! Πάλι καλά που ηττήθηκε μόνο 1-0 και στην Τούμπα θα υπάρξει ελπίδα ανατροπής. Οπως πορεύεται η ομάδα, ωστόσο (με αυτόματο πιλότο), με φρούδα μου μοιάζει απόψε

Αυτό που όμως δεν συμβαίνει φέτος στον ΠΑΟΚ, (ευτυχώς) συμβαίνει στην Τρίπολη! Μπορεί το status του Αστέρα να είναι χαμηλότερο, αλλά ο σχεδιασμός, το πλάνο και η δουλειά το βελτιώνουν καθημερινά. Κι όταν πετάς εκτός τη γερμανική Μάιντς, γιατί να διστάσεις μπροστά στην ισραηλινή Μακάμπι; Κάθε ματς κι ολοένα πιο ώριμοι οι Αρκάδες, δείχνουν έτοιμοι και ικανοί για την ιστορική υπέρβαση στην Κύπρο την προσεχή εβδομάδα και την πρόκριση στους ομίλους. Επιστέγασμα του «όπως στρώσεις, έτσι θα κοιμηθείς».

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags