Facebook Pixel Έσκασε η βόμβα! Παίκτης της Λίβερπουλ ο...
Ποδόσφαιρο
| 2014-08-23 13:05:00

Έσκασε η βόμβα! Παίκτης της Λίβερπουλ ο...

Έσκασε η βόμβα! Παίκτης της Λίβερπουλ ο...

ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ έβαλαν οι "ρεντς" για τον αντι-Σουάρες - Στη γωνία περιμένει ο Ετό, μήπως και χαλάσει τελευταία στιγμή το ντιλ!

Η Λίβερπουλ είναι μία μεγάλη ομάδα και, φυσικά, αξίζει να έχει στο ρόστερ της σπουδαίους παίκτες. Και χαρισματικούς σκόρερ, όσoν αφορά τους επιθετικούς, όπως συμβαίνει δηλαδή διαχρονικά στους "ρεντς"!

Με τον Σουάρες, μάλιστα, να έχει βάλει ψηλά τον πήχη τα τελευταία χρόνια, η διοίκηση του συλλόγου έπρεπε να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να καλύψει το κενό του.

Όπως και έκανε δηλαδή, προκειμένου να προκύψει συμφωνία με τη Μίλαν για τον Μάριο Μπαλοτέλι! Περισσότερα από 16 εκ. λίρες έδωσαν οι Άγγλοι στον ιταλικό σύλλογο, προκειμένου να βρεθεί το βράδυ της Παρασκευής στο Νησί ο σούπερ Μάριο και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις!

Όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή αυτή δεν χαλάει με τίποτα και ο μοναδικός που είναι... πικαρισμένος, είναι ο Σάμουελ Ετό! Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ είχαν stand by τον Καμερουνέζο φορ, για την περίπτωση που θα προχωρούσε του Μπαλοτέλι. Από ό,τι φαίνεται όμως δεν υπάρχει λόγος να περιμένει άλλο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags