Facebook Pixel Τον Σεπτέμβριο το demo του FIFA 15: Δείτε ΒΙΝΤΕΟ
| 2014-08-23 17:52:00

Τον Σεπτέμβριο το demo του FIFA 15: Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Τον Σεπτέμβριο το demo του FIFA 15: Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Δεν θα μπορούσε να λείψει από τη συνέντευξη Τύπου της ΕΑ στη Gamescom το FIFA 15, αφού εκτός από την ανακοίνωση του demo τον επόμενο μήνα, η εταιρεία έδωσε ορισμένες λεπτομέρειες για τις βελτιώσεις που θα ενσωματώνει ο τίτλος, δίνοντας στη δημοσιότητα και το σχετικό βίντεο.

Η ομάδα μίλησε για τη τεχνολογία Goal Line, η οποία αναπροσδιορίζει την επίτευξη τερμάτων κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ βελτιώνονται και οι ίδιοι οι τερματοφύλακες σε ό,τι αφορά την ΑΙ, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρχουν νέοι τρόποι για να σκοράρουν οι παίκτες. Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε η τουρκική Super League με όλες τις 18 ομάδες, ενώ θα υπάρχει περισσότερη λεπτομέρεια από ποτέ σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του πλανήτη, την Πρέμιερ Λιγκ (Barclay’s Premiere League).

Αναφορά έγινε και στο δωρεάν downloadable game για PC, το FIFA World, με μέσο όρο μισό εκατομμύριο παιχνίδια ανά ημέρα. Θα υπάρξει μια νέα μηχανή μέχρι τα τέλη του 2014, η οποία θα προσθέτει τη δυνατότητα για πλήρη έλεγχο στην ντρίμπλα. Οι παίκτες μπορούν να μεταφέρουν όλους τους αθλητές και όλο το περιεχόμενο στη νέα game engine. Κλείνοντας, μπορείτε να απολαύσετε τα σχετικά βίντεο.





Πηγή: enternity.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags