Facebook Pixel Τι γίνεται με τη «βόμβα» στο Λιμάνι;
| 2014-08-26 23:59:00

Τι γίνεται με τη «βόμβα» στο Λιμάνι;

Τι γίνεται με τη «βόμβα» στο Λιμάνι;

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι μεταγραφές του Ολυμπιακού, ο οποίος κοιτάει και το... πάνω ράφι. Διαβάστε όμως τι γίνεται με το μεγάλο μπαμ!

Σε φουλ ρυθμούς κινούνται τα τελευταία 24ωρα οι «μηχανές» του Ολυμπιακού, καθώς βρισκόμαστε στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών και στον Πειραιά ετοιμάζονται για τα τελευταία «χτυπήματα», ώστε να κλείσουν το καλοκαίρι εντυπωσιακά.

Με τις φοβερές πωλήσεις των Κώστα Μανωλά με 15 εκατομμύρια ευρώ (13+2) στην Ρόμα και του Ανδρέα Σάμαρη με 10 εκατομμύρια ευρώ στη Μπενφίκα, στο Λιμάνι ετοιμάζονται για τις... αφίξεις, καθώς τις επόμενες ημέρες μπορεί να ανακοινωθούν ίσως και τρεις παίκτες από τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες έχουν εξετάσει πάρα πολλές περιπτώσεις και έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, τους οποίους μελετάνε πολύ προσεκτικά, ώστε να καταλήξουν στους... εκλεκτούς. Πάντως, στον Ολυμπιακό δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με ποδοσφαιριστές σταρ, καθώς ο Μίτσελ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τους θέλει στην ομάδα του, οπότε δύσκολα θα σκάσει κάποια «βόμβα».

Άλλωστε, για να έρθει κάποιος παίκτης, θα πρέπει να βρεθεί λύση και με τον Σαβιόλα. Ο Αργεντινός είναι ο πλέον ακριβοπληρωμένος του "ερυθρόλευκου" ρόστερ και στο ματς κόντρα στην Νικη Βόλου λόγω... Μπενίτες δεν μπήκε καν αλλαγή!

Για να έρθει, λοιπόν, ένα αντίστοιχο βαρύ συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, δηλαδή από 1,8-2 εκατομμύρια ευρώ και πάνω (καθαρές αποδοχές), θα πρέπει να φύγει ο Σαβιόλα ή να δεχθεί κάποια γερή μείωση...

Διαβάστε κι αυτό: «Άναψε» φωτιές δημοσιογράφος του Ant1! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags