Facebook Pixel Τα σώβρακα του Άρη πήρε ο Σκόρδας!
| 2014-08-28 11:00:00

Τα σώβρακα του Άρη πήρε ο Σκόρδας!

Τα σώβρακα του Άρη πήρε ο Σκόρδας!

ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ η δικαστίνα επέτρεψε στο "υποθαλάσσιο τέρας" να διαλύσει τον Άρη, αποκαλύπτει ο Αποδυτηριάκιας στον SportDog! Ο "Δον Κιχώτης" και τα "αρειανά"...

Είναι γνωστό βέβαια ότι ο ελληνικός στόλος διαθέτει ένα πυρηνικό υποβρύχιο με το όνομα "Λάμπρος Σκόδρας". Αυτό το υποθαλάσσιο τέρας είναι που έρριξε μία ατομική τορπίλλη και διέλυσε ό,τι είχε αφήσει αδιάλυτο η διάλυση του Άρεως. Να μιλήσουμε σοβαρά, τέρμα η πλάκα.

Η δικαστίνα έχει υποχρέωση να είναι με τους εργαζόμενους. Όταν ένας εκπρόσωπός τους, ο δικηγόρος Ζελελίδης, καμμία σχέση με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, λέει στο δικαστήριο ότι Έχουμε εμπιστοσύνη στον κύριο Σκόδρα, μ' αυτόν διοίκηση θα πάρουμε τα λεφτά μας, τι άλλο μπορεί να κάνει το δικαστήριο; Αν ο Άρης πάει στη Γ΄ εθνική ψάξε να βρεις από ποιους και πότε θα πάρουν τα χρωστούμενα οι πιστωτές της ΠΑΕ.

Και τι μπορεί να κάνει ο Λάμπρος Σκόδρας με τον Άρη στην Β΄ εθνική; Άδειο μύδι είναι σήμερα η ΠΑΕ και δεν είναι παράλογο να φοβάται κανείς μήπως αγωνιστικά η ομάδα υποβιβαστεί στη Γ΄ εθνική. Ο Σκόδρας, όμως, κάτι πρέπει να έχει στο μυαλό του. Εκτός κι αν το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να παριστάνει τον πρόεδρο, να ΄ναι ένας Δον Κιχώτης του καιρού του, αγνοώντας τη σκληρή για τον Άρη πραγματικότητα.

Άλλα αποφάσισαν τα αρειανά, τον Γολγοθά της σωτηρίας που περνάει από την Γ΄ εθνική, άλλα προτείνει ο Σκόδρας που πήρε τα σώβρακα του Άρεως. Κι όταν λέμε "Άρης" εννοούμε τον κόσμο κι όλους αυτούς που το έπαιζαν υπεύθυνη διοίκηση και αντιπολίτευση.

ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ στις μεταγραφές αποκαλύπτει ο   apodytiriakias.gr  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags